Skip to content

Ouman EH-800 -lämmönsäädin

Uuden sukupolven lämmönsäädin EH-800 vastaa nykyajan vaatimuksia. EH-800 säätää ja valvoo puolestasi ja myös luonto voi paremmin, kun energiaa kulutetaan vähemmän. EH-800 on käytöltään monipuolinen ja mahdollistaa etäkäytön. Säädin on myös laajennettavissa toiseen lämmityspiiriin (esim. lattialämmitys) tai toiseen lämmönlähteeseen (esim. ilma- vesilämpöpumppu tai aurinkokerääjä). Nämä ominaisuudet tekevät EH-800 -säätimestä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Tutustu tarkemmin EH-800 -lämmönsäätimeen

Tuotteen saat helpoiten asennettuna omakotitaloosi Ouman kumppaneiden kautta.

EH-800 -säätimen lisäksi talojen lämmönjakohuoneista löytyy usein Ouman H23 -lämmönsäädin, joka toimitetaan kiinteänä osana useita lämmönjakolaitteistoja.

Tutustu alueesi urakoitsijoihin
Nainen ja mies sohvalla

Yksikkösäätimet kaukolämmönvaihtimiin

Oumanin toimintavarmat ja helppokäyttöiset itsenäisesti toimivat yksikkösäätimet ovat monen kaukolämmönvaihdinvalmistajan valinta. Siksi Oumanin valmistama lämmönsäädin löytyy usen myös kaukolämmöllä lämpiävien omakotitalojen pannuhuoneista. Ouman H23, C203 tai S203 ovat turvallinen ja varma valinta kun haluat laadukasta ja huoletonta automatiikkaa ohjaamaan talosi lämmitystä.

Lue lisää yksikkösäätimistä

Fonel PLUS C kotiautomaatiojärjestelmä

Ouman valmistaa uudisrakennuksiin myös kotiautomaatiojärjestelmiä, joita se myy FSM Oy:n kautta (Ouman PLUS 100, PLUS 101 ja PLUS C-tuotteiden myynti on lopetettu. Korvaava tuote on Fonel PLUS C, jonka valmistaa Ouman Oy). Fonel PLUS C on, etähallittava ja helppokäyttöinen kotiautomaatiojärjestelmä, joka toimii automaattisesti eri ohjaustilanteiden (kotona, yö, poissa, pitkään poissa ja tulossa) mukaan. Sen käyttökohteita ovat omakotitalot ja huvilat sekä pienet liikekiinteistöt.

Fonel PLUS C yhdistää lämmityksen, ilmanvaihdon, turvatekniikan ja muut talotekniset ohjaukset sekä säädöt yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Fonel PLUS C säästää energiaa ja lisää asumismukavuutta sekä turvallisuutta.

Fonel PLUS C -kotiautomaatiota myy ja markkinoi FSM Oy.
Myynti: 0207 559 500
Vantaa: Niittyvillankuja 4, 01510 Vantaa
Nokia: Kolmenkulmantie 1, 37150 Nokia

Plus Tool -suunnitteluohjelma

Oumanin tuotefilosofiaan kuuluu olennaisena osana helppokäyttöisyys. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota järjestelmien suunnitteluun ja käyttöönottoon. Sitä varten on kehitetty helppokäyttöinen Plus Tool -suunnitteluohjelma, jonka avulla suunnitellaan haluttu järjestelmäkokonaisuus. Ohjelman avulla saadaan valmis sähkösuunnitelma (kotiautomaatio-osuus), laiteluettelo hintoineen ja kytkentäohje.

Nainen kävelee asunnon ovesta sisään kauppakassien kanssa.