Skip to content

Ouman EH-800 -lämmönsäädin

Uuden sukupolven lämmönsäädin EH-800 vastaa nykyajan vaatimuksia. EH-800 säätää ja valvoo puolestasi ja myös luonto voi paremmin, kun energiaa kulutetaan vähemmän. EH-800 on käytöltään monipuolinen ja mahdollistaa etäkäytön. Säädin on myös laajennettavissa toiseen lämmityspiiriin (esim. lattialämmitys) tai toiseen lämmönlähteeseen (esim. ilma- vesilämpöpumppu tai aurinkokerääjä). Nämä ominaisuudet tekevät EH-800 -säätimestä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Tutustu tarkemmin EH-800 -lämmönsäätimeen

Tuotteen saat helpoiten asennettuna omakotitaloosi Ouman kumppaneiden kautta.

EH-800 -säätimen lisäksi talojen lämmönjakohuoneista löytyy usein Ouman H23 -lämmönsäädin, joka toimitetaan kiinteänä osana useita lämmönjakolaitteistoja.

Tutustu alueesi urakoitsijoihin
Nainen ja mies sohvalla

Yksikkösäätimet kaukolämmönvaihtimiin

Oumanin toimintavarmat ja helppokäyttöiset itsenäisesti toimivat yksikkösäätimet ovat monen kaukolämmönvaihdinvalmistajan valinta. Siksi Oumanin valmistama lämmönsäädin löytyy usen myös kaukolämmöllä lämpiävien omakotitalojen pannuhuoneista. Ouman H23, C203 tai S203 ovat turvallinen ja varma valinta kun haluat laadukasta ja huoletonta automatiikkaa ohjaamaan talosi lämmitystä.

Lue lisää yksikkösäätimistä