Skip to content

Millaisia ovat Oumanin ihmiset?

Olemme 30 vuodessa kasvaneet suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat, laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain 1,2 miljoonaa tuotetta.

Oumanilla on Suomessa viisi toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa.

Oumanilta löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko kiinteistöautomaation asiantuntijoita. Ouman-konsernin liikevaihto on 33 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 275 henkilöä.

Johtamisjärjestelmämme on ISO 9001:2015 sertifioitua.
Tarkastele sertifikaattia

Ihmisiä pöydän äärellä
Oumanin ovia

Oumanilla on kaksi liiketoiminta- aluetta; Ouman-tuotteet ja OEM-laitevalmistus

Ouman tuotteet- liiketoiminta- alue toimittaa kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä ja kenttälaitteita. Yksikkösäätimet sopivat parhaiten yksinkertaisiin asennuksiin ja Ouman Flexiot- järjestelmä sopii laajempiin rakennusautomaatio ratkaisuihin. Ouman on myös edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa. Ensimmäiset etähallintatuotteemme tehtiin jo 1990- luvulla.

Tutustu tarkemmin Ouman Flexiot -järjestelmään

OEM asiakkaillemme Ouman toimittaa kehitysprojektit asiakkaalle helpolla tavalla. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Me autamme asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse – vuodessa noin 1 200 000 tuotetta.

Me hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Hallitsemme kaikki lyhyen kantaman langattomat tiedonsiirtotekniikat. Asiakkaamme hyötyvät uutuuksista, mukaan lukien kehitteillä olevasta keinoälystä.

Tutustu tarkemmin OEM-asiakkaille suunnattuihin palveluihimme

Tule meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita energiatehokkuuden ja kiinteistöautomaation huippuammattilaisista. Olemme ottaneet haasteeksemme toimialamme mullistamisen. Tuotamme uudistavalla otteella energiatehokkaita kiinteistöautomaatiotuotteita ja -palveluita.

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekrytointi(ät)ouman.fi

Mies juo kahvia puku päällä