Skip to content

Ounet-nettivalvomo

Koko rakennuksen automaatiojärjestelmää voidaan valvoa Ounet-nettivalvomosta. Nettivalvomo tarjoaa reaaliaikaisen näkymän kiinteistön automaatioon eri käyttäjäryhmille. Mahdolliset hälytykset voidaan ohjata kiinteistöhuollolle myös tekstiviestillä (vaatii GSM-yhteyden), jolloin reagointinopeus paranee. Myös turhat laskutettavat tarkastuskäynnit kiinteistössä vähenevät, kun samat asiat voidaan tarkistaa Ounet-nettivalvomosta. Isännöitsijä voi seurata esimerkiksi kiinteistön energiankulutusta ja varmistaa eri huoneistojen tasavertaiset asumisolosuhteet.

Statistiikkaa Ounet-nettivalvomosta:

– 10 000 kytkettyä laitetta (online)
– 4 000 kiinteistöä
– 150 000 trendipistettä jatkuvassa seurannassa
– 15 000 000 000 pistettä tallennettuna tietokantaan

Lue lisää
Kaavioita tietokoneen näytöllä
Kesäinen kuva kerrostalon edestä

Langaton anturijärjestelmä päivässä – uusiin ja vanhoihin taloyhtiöihin

Tiedätkö mikä on kiinteistön automaation ja lämmönjakolaitteiston kunto? Onko talotekniset prosessit kunnossa? Jakantuuko lämpö tasaisesti eri huoneistojen välillä? Olitpa sitten kiinteistön omistaja, isännöitsijä tai asukas, kaikki hyötyvät siitä, että taloyhtiössä on hyvä sisäilma ja sopiva huonelämpötila.

Ouman on kehittänyt langattoman anturijärjestelmän (Ouman Wireless), jonka avulla anturointi voidaan toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti kaikkiin kohteisiin – myös vanhempiin taloyhtiöihin. Langattomuuden ansiosta kaapeloinneille ei ole tarvetta eikä rakenteisiin välttämätöntä kajota. Kokonaisen taloyhtiön anturointi tehdään jopa yhden työpäivän aikana! Prosessin nopeus ja yksinkertaisuus tarkoittaa myös kevyempiä kustannuksia.

Lue lisää

Optimaalinen lämpötasapaino säällä kuin säällä

Langaton anturijärjestelmä kerää mittaustietoa asumisolosuhteista ympäri vuorokauden. Lämpömestaripalvelussa kerätty mittaustieto tuodaan automatiikkalaitteelle, joka huolehtii kiinteistön lämmityksen säädöstä. Huonekohtaisten mittausten avulla nähdään lämmitysverkoston mahdollinen epätasapaino ja korjaavia toimenpiteitä voidaan tehdä huonekohtaisesti. Tehtyjen muutosten vaikutus voidaan todentaa ja kiinteistön lämpötasapaino varmistaa. Tämä lisää asumismukavuutta ja säästää lämmityskustannuksissa.

Lue lisää lämpömestaripalvelusta
Vettä sataa
Kaapeli ja lukko

Turvallinen etäyhteys

Ouman ACCESS on edullinen ja älykäs etäyhteys Ouman-automaatiolaitteisiin. Se hyödyntää kohteessa jo olemassa olevaa internet-yhteyttä, jonka ansiosta se voidaan ottaa välittömästi käyttöön.
Jokaisessa ACCESS-yhteensopivassa laitteessa on tehtaalla koodattu yksilöllinen avain, jonka vasta-avain sijaitsee ACCESS-palvelimella.


Ouman ACCESS -etäyhteys on helppo ja nopea käyttää. Sen käyttö ei vaadi IT-osaamista. Se ei tarvitse toimiakseen palomuurikonfigurointia tai kiinteää ja / tai julkista IP-osoitetta. Ouman ACCESS -etäyhteys ei myöskään vaadi ohjelmointia

Lue lisää