Skip to content

Kerrostalo ja sisäpiha

Suomalaisista taloyhtiöistä löytyy Oumanin rakennusautomatiikkaa

Olemme rakennusautomaation rautaisia ammattilaisia vuosikymmenien kokemuksella. Siksi suurimmasta osasta suomalaisia taloyhtiöitä löytyy Oumanin rakennusautomatiikkaa.

Moderni automaatiojärjestelmä

Nykyaikainen kiinteistöautomaatiojärjestelmä on rakenteeltaan modulaarinen, vapaasti ohjelmoitava ja etähallittava. Kaiken tämän Ouman osaa ja hallitsee. Moderni automaatiojärjestelmämme on myös helposti ylläpidettävä ja etäpäivitettävä. Ouman tarjoaa täydellisen kattavan tuoteperheen vapaasti ohjelmoitavia automaatioyksiköitä. Järjestelmä skaalautuu joustavasti aina pienestä yhden automaatioyksikön toteutuksesta suuriin väyläpohjaisiin valvonta-alakeskus ratkaisuihin.

Ouman Ouflex-järjestelmätuotteiden avulla voidaan toteuttaa koko kiinteistön taloteknisten laitteiden ohjaus (ilmanvaihto, lämmitys, jäähdytys, sähköiset ohjaukset). Jokainen automaatioprojekti on erilainen. Siksi järjestelmän helppo ohjelmoitavuus on ensiarvoisen tärkeää. Vahvasti valmiiseen komponenttikirjastoon pohjautuva graafinen Ouflex Tool -ohjelmointityökalumme on nopeasti omaksuttavissa lyhyen koulutuksen jälkeen.

Tutustu Ouflex-järjestelmään
Ouman automaatiourakoitsijat

Etähallittavaa automaatiota

Etähallinta on nykyaikaisen rakennusautomaatiojärjestelmän kulmakivi. Koko automaatiojärjestelmää voidaan ohjata ja valvoa Ounet-nettivalvomosta käsin mistä tahansa 24/7, kun internetyhteys on saatavilla. Myös Ouflex-laitteiden ohjelmistopäivitykset voidaan suorittaa etänä käymättä lainkaan paikan päällä. Kun turhilta tarkistus ja huoltokäynneiltä vältytään, säästyy aikaa ja vaivaa.

Tutustu Ounet-nettivalvomoon tarkemmin

Todelliset huonelämpötilat seurannassa

Langaton reaaliaikainen huoneistokohtainen olosuhdevalvonta nostaa kiinteistön automaatiojärjestelmän uudelle tasolle. Kun järjestelmän toiminta ja ohjaus perustuu tarkkaan mittaustietoon, voidaan ongelmatilanteissa tarvittavat korjaustoimenpiteet kohdentaa oikein. Myös korjaustoimenpiteiden vaikutus on välittömästi havaittavissa.

Lue lisää langattomasta mittausjärjestelmästämme

Helposti laajennettava rakennusautomaatiojärjestelmä

Modulaarista järjestelmää on helppo laajentaa ja täydentää tarpeen mukaan I/O yksiköillä. Laitteidemme kytkentä ja asennus on helppoa irrotettavien riviliittimien ansiosta.

Tutustu I/O-yksiköihin

Ouman yksikkösäätimet etähallintaan

Kentällä on runsaasti itsenäisesti toimivia Oumanin yksikkösäätimiä. Nyt myös vanhemmatkin Ouman yksikkösäätimet voidaan helposti päivittää osaksi suurempaa automaatikokonaisuutta kytkemällä ne Ounet-nettivalvomoon.

Lue lisää yksikkösäätimistä
Ouman kiinteistöratkaisut

Tilaukset voi tehdä myös sähköpostitse

Tilauksia varten olemme avanneet sähköpostiosoitteen, tilaukset(ät)ouman.fi, johon voitte lähettää selvät tilaukset. Tehtaan pakkaamo päivystää osoitetta työaikana. Jotta tilaukset voidaan käsitellä tehokkaasti, tulisi niissä mainita:

  • tuotekoodit ja kappalemäärät
  • toimitusosoite, -tapa ja -aika

Työpäivänä, ennen klo 14 tulleet varastotuotteita sisältävät tilaukset käsitellään ja lähetetään samana päivänä. Klo 14-15.30 tulleet kiireelliset tilaukset lähetetään pikatoimituksena (Posti Express Aamuksi 09) samana päivänä, mikäli sitä pyydetään. Tilausvahvistus lähetetään pyydettäessä.

Voit myös jättää tilauksen oheisesta Jätä tilaus -painikkeesta.

Jätä tilaus