Skip to content

Ideasta ratkaisuun vaiheistettu näkymä

Tunnemme markkinat

Ymmärrämme HVAC-kokonaismarkkinaa ja tunnemme alan standardivaatimukset, ympäristöt ja olosuhteet. Näin vältyt tarpeettomilta virheiltä ja pääset tavoitteeseen nopeammin.  

Olemme kumppani

Et ole yksin projektinhallinnan kanssa. Olemme kokonaisvaltainen kumppani, joka kulkee mukanasi joka vaiheessa alusta loppuun saakka.

Poistamme pullonkaulat tuotannosta

Suunnittelun, hankinnan ja tuotannon yhteistyö poistaa pullonkaulat tuotannosta. Käyttämämme komponenttivalmistajat ja hankintakanavat on räätälöity siten, että talotekniikassa yleisesti käytettäviä komponentteja voidaan tilata nopeasti ja suurissa erissä. Tämä takaa laadukkaat komponenttivalinnat ja paremman saatavuuden. Oma tehdas tuo joustoa tuotantoon ja parantaa toimitusvarmuutta.

Oumanin suunnitteluratkaisut

Ideasta tuotteeksi ODM-palvelulla

Oumanin OEM/ODM-palvelussa toimimme kumppaninasi. Teemme työtä kuten haluat ja odotustesi mukaan. Palvelu sopii parhaiten laitevalmistajalle tai tuotemerkin haltijalle, joka haluaa erottautua markkinoilla brändinsä näköisillä tuotteilla ja jonka valmistusmäärät riittävät tehokkaaseen kustannusoptimointiin.

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotetteesi, jonka integroit omaan järjestelmääsi. Tuote on yrityksesi omaisuutta ja omistamaanne ratkaisua ei myydä kilpailijoille.

Oumanin tuoteratkaisuihin sisältyvät

  • ohjausjärjestelmä, joka hoitaa laitteen kokonaistoimintaa
  • käyttöliittymä, joka kommunikoi käyttäjän kanssa
  • etähallintaratkaisut
  • anturit
Haluan lisää tietoa OEM/ODM -palveluista

Testaa tuoteideoita ilman riskiä OEM-palvelulla

Oumanin OEM-palvelu sopii laitevalmistajalle tai tuotemerkin haltijalle, joka haluaa testata kohdemarkkinoita uusilla tuoteideoilla riskittömästi, edullisesti ja nopeasti.

Oumanin OEM-palveluilla tarkoitetaan tuotteiden ja säätimien kehitystä. Olemme kehittäneet lukemattomia säätimiä ja muita tuotteita ja nämä valmiiksi olemassa olevat tuotealustat voidaan räätälöidä vastaamaan tarpeitasi.  

Sinun ei tarvitse murehtia kehityskustannuksista. Hyödyntämällä Oumanin valmiimpia ratkaisuja, minimoit tuotekehityskustannukset ja säästät kehitysaikaa.

Osta toimivaksi testattuja suunnittelu- ja valmistuspalveluita

Suunnittelemme tuotteen elektroniikan, ohjelmiston ja mekaniikan. Lisäksi varmistamme, että tuotteen valmistus sujuu optimaalisella tavalla.

Ouman takaa tuotteesi laadun. Valmistamissamme tuotteissa käytetään testattuja, laadukkaita ja kotimaisia säätimiä, jotka on räätälöity käyttötarkoitukseen soveltuvaksi. Tuotteet valmistetaan Oumanin omilla tehtailla Suomessa ja Virossa. Oumanin tuotteen ja tuotannon suunnitteluvaiheessa mukana on aina myös tuotannon osaamista, toisin kuin pelkän tuotteen suunnitteluun erikoistuneen insinööritoimiston rinnalla.

Optimoimme tuotantokustannuksia tuotekehityksen ja tuotannon välillä. Suunnitteluvaiheessa valitaan komponentit, jotka muodostavat yli puolet kokonaiskustannuksista. Autamme sinua tekemään komponenttivalintoja, jotka laadusta tinkimättä pienentävät kokonaiskustannuksia.

Mikäli tuotteelle tarvitaan kolmannen osapuolen hyväksyntä, monissa tapauksissa voimme hakea hyväksynnän puolestasi. Lisäksi vastaamme tuotteesi toimituksista ja ylläpidosta tuotteen elinkaaren ajan.