Skip to content

Oumanin laitteita yhteiskuvassa

Rakennusautomaatiojärjestelmä, johon voit luottaa

Kiinteistöjen automaatio on muutoksessa. Järjestelmät vaativat kiinteistön käyttäjiltä uudenlaista osaamista. Huollon tehtävät monimutkaistuvat ja lämmitysjärjestelmien ohjaus, prosessinvalvonta sekä hälytykset siirtyvät nettivalvomoon. Ouman tarjoaa helppokäyttöiset, luotettavat ja tutut säätimet, etähallintatyökalut sekä kenttälaitteet 30 vuoden kokemuksella.

Teknistä tukea puhelinsoiton päässä

Ouman tuntee kiinteistön lämmitys- ja ilmastointiprosessit sekä automaation. Ouman helppokäyttöiset laitteet löytyvät tuhansista kiinteistöistä ja ne ovat tuttuja useimmille käyttäjille. Mikäli ongelmia tulee, on tekninen tuki vain puhelinsoiton päässä.

0424 840 600 Huolto ja tekninen tuki (Ouman yksikkösäätimet)

0424 840 500 Järjestelmätuki (Ouman Flexiot -järjestelmätuotteet)

Oumanin kautta löytyy myös valikoitunut ja osaava urakoitsijaverkosto.

Täältä löydät yhteystyökumppanimme
Mies hymyilee läppäri kädessä
Mies istuu sohvalla

Jätä tilaus

Oumanilta löytyy järjestelmän varaosia erimerkkisiin venttiileihin, moottoreihin ja antureihin. Tilaus on helppo jättää puhelimitse, sähköpostilla [tilaukset(at)ouman.fi] tai vaikkapa alla olevasta Jätä tilaus-napista. Tilaus tänään, tavarat lähtevät huomenna.

Tilausasioissa voit myös soittaa numerooon 0424 840 300. Mikäli tarvitset teknistä tukea tai neuvontaa, soita numeroon 0424 840 500.

Jätä tilaus