Skip to content

Lämmönsäätimet

Uuden sukupolven lämmönsäätimet S203 ja C203

Ouman S203 ja C203 ovat uuden sukupolven 3-piirisiä lämmönsäätimiä, joiden monipuolisuus, älykkyys ja avoimuus tekevät niistä toiminnoiltaan ylivertaisia säätimiä vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin. Käyttäjäystävällisyys on tuttua Ouman-laatua. Informatiivinen näyttöpaneeli sekä GSM Control -ominaisuus takaavat luotettavan käytön ajasta tai paikasta riippumatta. Ouman S203 ja C203 voidaan kytkeä Ounet-palveluun, jolloin säätimen nettikäyttö etänä on helppoa.

S203-säädin (pinta-asennettava) ja C203 (DIN-kiskoon kiinnitettävä) soveltuvat sekä pientaloihin että suuriin asuin- ja liikekiinteistöihin. S203 ja C203 ovat avoimia erityyppisille kaukovalvontaratkaisuille. Kiinteistön lämmitystä voidaan seurata ja ohjata säätimen näytön lisäksi GSM-puhelimella sekä PC:llä. Hälytysviestit voidaan vastaanottaa GSM-puhelimella.

JÄRJESTELMÄTUKI (Ouman Flexiot -järjestelmätuotteet)
HUOLTO JA TEKNINEN TUKI (Ouman yksikkösäätimet)

Haluamme, että asentamissamme kaukolämpölaitteistoissa on parhaat komponentit.

”Me annetaan kaikille meidän asennustöille tarvikkeineen päivineen viiden vuoden täystakuu, ja me halutaan että siinä on parhaat komponentit. Sen takia siinä on Oumanin säädin.”

Näin kertoo Etelä-Suomen Lämpöhuollon työnjohtaja Juuso Pelkonen. Katso oheisesta videosta Juuson kokemuksia Oumanin säätölaitteista.

Edistyksellistä lämmönsäätötekniikkaa

Ouman S203 ja C203 edustavat uutta älykkäämpää säätötekniikkaa. Niissä on lukuisia säätöä parantavia ja energiaa säästäviä ominaisuuksia sekä myös ammattilaisten toivomia automaattisia toimintoja. Ouman S203 ja C203 sopivat vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin sekä erilaisiin lämmöntuottotapoihin kuten kattilalaitoksiin tai maalämpöjärjestelmiin.

Ouman S203 ja C203 on helppo ottaa käyttöön. Käyttöönottovalikon valintojen perusteella säädin tarjoaa asetusarvot, jotka sopivat useimpiin kohteisiin sellaisenaan. S203 ja C203 esittävät lämpötilamuutosten trendit graafisesti, jolloin säätöprosessin hahmottaminen helpottuu.  Hyvän lämmönsäädön perustana on oikean muotoinen säätökäyrä. Säätökäyrä on aseteltavissa valinnaisesti joko 5- tai 3-pisteiseksi. Säädin estää vääränlaisen säätökäyrän asettamisen käytettäessä 3-piste säätökäyrää. Näin varmistetaan lämmitysjärjestelmän virheetön toiminta.

 

Täältä löydät S203 ja C203 -säätimien dokumentit
Ouman S203
Ouman C203

Tehosta lämmitysjärjestelmän toimintaa

Säädin estää kovat kulutuspiikit rajoittamalla tehonkulutuksen nousun asetettuun maksimiin. S203 ja C203 -säätimillä voidaan ohjata kahta erillistä lämmityksen säätöpiiriä toisistaan riippumatta. Se tarkoittaa parempaa energiatehokkuutta ja lisää viihtyvyyttä sekä rakenneturvallisuutta.

Säätimen ohjelmiston päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Riittää kun vaihtaa uuden ohjelmiston sisältävän muistikortin säätimelle. Säätimessä on pitkälle kehitetty käyttöveden säätöalgoritmi, joka takaa miellyttävät suihkuhetket. Ennakoiva säätö ja pika-ajotoiminto parantavat säätöä nopeissa kulutusmuutostilanteissa.

Monipuoliset hälytystoiminnot

S203 ja C203 säätimien monipuoliset hälytystoiminnot takaavat sen, että häiriötilanteissa on saatavissa täsmällinen tieto viasta. Käyttäjän ei tarvitse arvailla mistä laite hälyttää, kun häiriöviesti lukee selkästi säätimen näytöllä. Lisäksi hälytykset voidaan välittää eteenpäin haluttuihin puhelinnumeroihin, mikäli säätimeen on kytketty GSM-modeemi. Mikäli S203 tai C203 on liitetty osaksi Ounet-nettivalvomoa, näkyvät hälytykset myös siellä. Ounetista hälytyksiä voi reitittää eteenpäin haluttuihin sähköpostiosoitteisiin.

Ouman S203

Asennusystävällinen S203 erityisesti saneerauskohteisiin

S203 on suunniteltu asennettavaksi moniin ympäristöihin. Sen kompaktista koosta johtuen asennuspaikka löytyy helposti, joten se soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin.

Säädin voidaan asentaa myös suoraan esim. kaukolämpökeskukseen. Avara kytkentätila tekee kaapeleiden asentamisen helpoksi ja nopeuttaa näin kytkentää ja käyttöönottoa.