OUMAN ja SADE Innovations yhteistyöhön

 

Salolainen täyden palvelun tuotekehitystalo SADE Innovations Oy ja LVI prosessien ohjaukseen sekä kiinteistöautomaatioon erikoistunut OUMAN Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen.

 

Yhtiöt ovat sopineet tarjoavansa yhteistyössä tuotteita ja palveluita kiinteistöjen automaatioon niissä tapauksissa, missä yhteistyö nähdään asiakkaalle hyödyllisenä. Solmittu yhteistyösopimus kattaa sekä nykyisten että tulevien asiakkuuksien projektit. Kummankin yhtiön tuotekehitysprojektit sovitaan kuitenkin aina erikseen, eli molemmat yhtiöt jatkavat entiseen malliin myös muiden asiakkaiden ja kumppaneiden, sekä nykyisten että tulevien, hankkeiden kanssa.

 

Pohja nyt julkistetulle kumppanuudelle on luotu jo aiemmissa yhteistyöhankkeissa. SADE Innovations on tehnyt SADE Booster IoT Assetiin perustuvaa räätälöityä pilviratkaisua OUMANille jo jonkin aikaa, sisältäen sekä web-sovelluksen systeemiadministraattoreille, että mobiilisovelluksen asiakaskäyttöön. Loppuasiakkaalle menevällä mobiiliappsilla voi esimerkiksi seurata kiinteistön energiankulutusta, seurata lämpötilatrendejä, ja säädellä termostaattien asetuksia alueittain, vaikkapa nostaa tai laskea haluttujen huoneiden lämpötilaa etänä, pilven kautta.  Tai vaikkapa laittaa sauna päälle jo matkalla kotiin – sovellusmahdollisuuksia on käytännössä loputtomiin.

 

”Nyt julkistettu kumppanuutemme on luonteva jatkumo jo aiemmin tekemällemme yhteistyölle”, sanoo Juha Kuosa, SADE Innovationsin tj. ”Kumppanuuden julkistaminen selkiyttää myös uusien asiakkaiden kanssa keskustelua, koska nyt molemmat yhtiöt voivat selkeästi kertoa kuka vastaa mistäkin toimituksen osuudesta, ja samalla toimittaa asiakkaalle helppokäyttöisen kokonaisratkaisun”.

 

OUMAN on Pohjois-Euroopan suurin LVI ja rakennusautomaation säätimiä valmistava yritys, jonka tuotteet ohjaavat kiinteistöissä milloin ja kuinka paljon energiaa kulutetaan.  OUMANin säätimet mahdollistavat kiinteistöjen energiankulutuksen ja kustannusten optimoimisen. Tarvitsimme kokonaisratkaisuumme moniin eri lopputuotteisiin skaalautuvan sekä taloudellisesti tehokkaan tietoturvallisen pilviratkaisun. Evaluoituamme useita kotimaisia sekä ulkomaisia vaihtoehtoja päädyimme SADE Innovationsin ratkaisuun, joka täyttää vaatimuksemme ja vastaa laajan asiakaskuntamme monimuotoisiin tarpeisiin”, kertoo Matti Lipsanen, OUMANin tj.

 

OUMANista:

OUMAN lanseerasi ensimmäiset matkapuhelimella ohjattavat tuotteensa jo 1990-luvun lopulla ja olemme siitä lähtien kehittäneet tietoturvallisia ja skaalautuvia tietoliikenneratkaisuja laitteiden ja käyttäjien välillä. OUMAN tuotteet integroituvat helposti kaikkiin automaatiojärjestelmiin sekä pilvipalveluihin ja tarjoavat loppukäyttäjälle sekä huoltoliikkeille tietoturvallisen etäkäyttöratkaisun mobiililaitteilla tai OUMANin OUNET valvomon kautta. OUMAN tuotteet säätävät kiinteistöjen energiankulutusta, mahdollistavat terveellisen sisäilman ja optimoivat kiinteistöjen energiakustannuksen. OUMAN automaatio nostaa kiinteistön arvoa edullisten huoltokustannusten sekä optimoidun energiankustannuksen muodossa. OUMANin OEM säätimet räätälöidään aina asiakkaan tuotemäärittelyjen mukaisesti ja ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan sekä kustannustehokkuudestaan.

 

SADE Innovationsista:

SADE Innovations on nopeasti kasvava täyden palvelun tuotekehitystalo. Toimipisteemme sijaitsevat Salossa ja Turussa. Keskitymme erityisesti räätälöityihin IoT-ratkaisuihin, teemme tuotekehitystyötä monille asiakasyrityksille, ja työtehtävämme kattavat tuotekehitystoiminnan koko laajuudessaan. Toimittamamme ratkaisut sisältävät useimmiten ohjelmistoja (web-sovelluksia, mobiilisovelluksia, sulautettuja ohjelmistoja), pilvipalveluita, elektroniikkaa, mekaniikkaa ja muotoilua. Uskomme, että avain menestykseen ovat onnelliset ja sitoutuneet työntekijät. Tämä tarkoittaa, että luotamme toisiimme, autamme toisiamme, ja kunnioitamme toisiamme – siis nautimme matkasta yhdessä. Saavutamme tämän avoimella ja suoralla kommunikaatiolla, ja hyvällä vapauden ja vastuun tasapainolla, unohtamatta pitää hauskaa matkan varrella! Palkkaamme vain parhaita, ja jaamme menestyksen kaikkien työntekijöiden kanssa. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, eli palkatessamme uuden työntekijän, palkkaamme myös samalla uuden tulevan partnerin.

 

Lisätietoja:

www.ouman.fi

www.sadeinnovations.com