Skip to content

Ouman Flexiot – merkittävä järjestelmäpäivitys

Ouman Flexiot on nyt parempi kuin koskaan! Olemme julkaisseet uuden version Ouflex BA Tool -ohjelmointityökalusta. Mukana seuraa uudet versiot myös Ouflex A, Ouflex M BA ja M-LINK laitealustoista, sekä Ouman LCD ja uusista Flex I/O-moduuleista. Merkittävien päivitysten ja uusien tuotteiden myötä Ouman Flexiot on kattavampi ja sen käytettävyys paranee entisestään.

Mukana on paljon uusia ominaisuuksia, parannuksia sekä korjauksia, joista tässä uutisessa on mainittu vain osa. Kattavampi lista löytyy Ouflex BA Tool -ohjelmointityökalun release notesta.

Mikä on Ouman Flexiot?

Alla listattuna tärkeimmät uudistukset ja päivitykset:

• Uusi sisäinen graafinen Web-käyttöliittymä Ouflex A ja M-LINK -laitteisiin. Sisältää graafiset prosessikaaviot dynaamisilla pisteillä, sekä graafisen historiatrendin
• Web-käyttöliittymässä on kolme kiinteää käyttäjätasoa: service, user ja viewer
• Ouflex BA Tool -ohjelmointityökalussa on integroitu piirtotyökalu grafiikkakuvien piirtämiseen. Kuvia voi piirtää myös suoraan selaimella laitteelle (Ouflex a ja M-LINK) online.
• Ouflex BA Tool -ohjelmointityökaluun on lisätty uusi “Ouman Beta sovellukset” -kirjastokansio. Mukana muutamia uusia valmiiksi tehtyjä sovelluksia helpottamaan ja nopeuttamaan ohjelmointia. Sovellukset eivät ole ”Ouman leimattuja”, joka tarkoittaa, että niitä ei ole testattu 100 %:sti
• Uutuutena myyntiin teollisuustason FT screen HTML5 kosketusnäyttö-selainpaneelit WEB-käyttöliittymän käyttöön. Saatavilla koot 10”, 12”, 15” ja 18”
• 2,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö RU23 Modbus RTU Master tai Slave käyttöön. Näytölle voidaan valita kolme erilaista käyttötilaa. Hotellihuone, toimistohuone tai huoneistokäyttö (monta huonetta)

Avainsanat
Flexiot 2.9, M-LINK, Ouflex, Ouman Flexiot, ounet, päivitys