Skip to content

Ouman Device Cloud myös yhteistyökumppanien käytössä

Harvia tuo WiFi-ratkaisun saunan etäohjaukseen

Pitkäaikainen asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme Harvia tuo markkinoille uuden WiFi-ratkaisun yhdessä MyHarvia-mobiilisovelluksen kanssa. Turvallisen ja helpon etäohjauksen avulla saunan voi laittaa lämpiämään mistä ja milloin tahansa. Etäohjausratkaisu sopii niin uusiin kuin vanhoihin saunoihin.

MyHarvia sauna

MyHarvia-mobiilisovellus tuo saunan toiminnot käden ulottuville

Mobiilisovelluksesta näet reaaliajassa, milloin saunasi on halutussa lämpötilassa ja valmiina sinua varten – nauti lämmön parantavasta vaikutuksesta silloin kun itse haluat. Laitteesta riippuen mobiilisovelluksella voidaan hallita saunatilassa lämpötilaa, kosteutta, valaistusta, ilmanvaihtoa, viikkokelloa ja muita ajastustoimintoja. MyHarvia-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta.
– Digitaalisuus tulee nyt myös saunoihin. Etäohjaus mobiilisovelluksella tuo saunan toiminnot käden ulottuville, josta ne ovat helposti ja nopeasti saatavilla, olipa sitten mökillä kalassa tai liikuntaharrastusten parissa. Käyttäjäkokemus on myös entistä parempi, koska mobiilisovelluksella voidaan helposti ohjeistaa käyttäjää eri toiminnoista ja tulevaisuudessa antaa vinkkejä siihen, miten saunaelämyksestä saa vieläkin paremman, kertoo Harvian tuoteryhmäpäällikkö Arto Harvia.

Ouman mukana projektissa

Harvia kehitti MyHarvia-mobiilisovelluksen ja WiFi-ratkaisun tiiviissä yhteistyössä Oumanin kanssa. Ouman suunnitteli ratkaisun ohjauspaneeliin ja säätimen sekä tuotti MyHarvia-sovelluksen kolmannen osapuolen avulla. Ouman myös valmistaa ohjauspaneelit ja toteuttaa pilvipalvelun Harvialle. Ouman on kuin osa Harvian tuotekehitysosastoa ja yhteistyö sujuu mutkattomasti.

MyHarvia App_Ouman
Ouman-Harvia

Turvallisuudesta ei tingitä

Harvialla turvallisuus on aina keskeisessä roolissa tuotteiden kehityksessä ja käytössä.Kiukaan ja koko saunatilan etäohjauksen kannalta turvallisin ratkaisu kotikäytössä on ovitunnistin, jonka aktivoimiseksi saunan oven on oltava kiinni.
– Esimerkiksi lapsiperheissä lapset saattavat leikkiä saunatilassa ja tilaan voi unohtua sinne sopimatonta, joka saattaa aiheuttaa paloturvallisuusriskin ja lisäksi saunan ovi voi jäädä auki. Ovitunnistimen ansiosta tällaiset tilanteet vältetään, kun saunatilan joutuu tarkastamaan etäohjauksen ja ovitunnistimen aktivoinnin yhteydessä. Jos saunan ovi on auki, niin saunatilan etäohjaus ei onnistu ja MyHarvia-mobiilisovellus ilmoittaa vaaratilan käyttäjälle. Näin ollen saunaa on aina turvallista ohjata etänä. Harvian ratkaisu täyttää kaikilta osin eurooppalaisen sähkökiuasstandardin (SFS-EN 60335-1 & 60335-2-53) turvallisuusvaatimukset, mikä on tärkeää huomioida etäratkaisun hankinnassa, toteaa Harvia.

Ensimmäiset MyHarvia-mobiilisovelluksella ohjattavat WiFi-ratkaisut tulevat markkinoille kevään 2021 aikana.

Lue lisää Harvian WiFi-ratkaisuista:
www.myharvia.com

Avainsanat
Harvia, ouman, Yhteistyö