Skip to content

Toimintavarmat tuotteet ovat vakauttaneet Oumanin paikan Automaatio-Centerin päämerkkinä

LVI-automaatioon erikoistunut Automaatio-Center ja Ouman ovat tehneet tiivistä yhteistyötä aivan Automaatio-Centerin toiminnan alusta saakka. Helppokäyttöisten ja toimintavarmojen laitteidensa ansiosta Ouman on vakauttanut paikkansa Automaatio-Centerin päämerkkinä. Hyvin asennettuihin laitteisiin voi luottaa.

Automaatio-Center on LVI-automaatioon erikoistunut yritys, joka korjaa, huoltaa ja uusii kiinteistöjen lämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyviä automaatiolaitteita. Yritys on perustettu vuonna 1998.

– Jo ennen sitä olin vastaavassa työssä. Tätä on sitten tehty ensin pienemmällä porukalla ja nyt noin 10 hengen voimin, kertoo Automaatio-Centerin toimitusjohtaja Simo Liimatainen.

Tässä muutamia poimintoja videolta

– Automaatio-Center on toiminut tiiviissä yhteistyössä Oumanin kanssa jo yli 20 vuotta. Ouman on Automaatio-Centerin päämerkki, jota myös myydään paljon.
– Tuotteet ovat edelleen hyvillä käyttöohjeilla varustettuja ja helposti käytettäviä. Kiinteistöjen omistajat tykkäävät niistä.
– Automaatio-Centerin ja Oumanin yhteistyö on ollut ihan loistavaa alusta asti. Emme voi kuin kiittää siitä, että Oumanin toiminta on ollut vakaata ja yllätyksetöntä. Olemme aina voineet luottaa siihen, että tiedämme, missä mennään. Jos kentällä on tarvittu apua jossain, niin sitä ollaan myöskin saatu.

Avainsanat
flexiot, Kokemuksia, nettivalvomo, Ouflex, ouman, ounet, Yksikkösäädin