Skip to content

Etsimme nyt PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Pohjois-Suomeen(PAIKKA TÄYTETTY)

Projektinhoitajana vastaat rakennusautomaatioprojektien toteuttamisesta yhdessä asennuksen, myynnin ja asiakkaiden kanssa. Päävastuullesi kuuluu projektien ohjelmointityöt, laitetoimitukset, työmaapalaverit, käyttöönotto, toimintakokeet, käyttökoulutus ja loppudokumentointi.

Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektityön luonne. Vaikka työskentely tapahtuu paljon etäyhteyksien välityksellä, työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Usean vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, automaatio-ohjelmointitaitoja, LVIS- ja rakennusteknistä osaamista sekä aiempaa kokemusta automaatiourakoinnista. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen sekä kyvyt solmia ja syventää asiakassuhteita.

Pystyt kantamaan vastuuta suuremmistakin projekteista muu tiimi apunasi. Asenteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs ja palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti loppuasiakasrajapinnassa ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa kansainvälisessä rakennusautomaatioalan yrityksessä sekä kannustavan työyhteisön tuen. Pohjois-Suomen toimialue käsittää alueen Nuorgamista – Kristiinankaupunkiin.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tarvittaessa: Esa Hanhela, Pohjois-Suomi aluepäällikkö, p. 0400-169921, arkisin klo 8–16.

Ouman on kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen konserni, joka kasvaa Itämeren alueella

Ouman-konserni on 30 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain 1,2 miljoonaa tuotetta.

Oumanilla on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Oulunsalossa, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Pietarissa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa.

Ouman-konsernin liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä noin 280 ammattilaista. Oumanilta löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko kiinteistöautomaation asiantuntijoita. Vuonna 2019 Ouman sai ”Suomen innostavimmat työpaikat 2019” -tunnustuksen. Kyseessä on ainutlaatuinen suomalaisen työelämän tunnustus, jonka voi saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen. Johtamisjärjestelmämme on ISO 9001:2015 sertifioitua.

Avainsanat
avoin työpaikka, ouman, projektinhoitaja, Rekry