Skip to content

Etsimme nyt PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan avainasiakastiimiämme Espooseen (PAIKKA TÄYTETTY)

Ouman on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja, jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Oumanin kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Tehtävissäsi vastaat rakennusautomaation asennus- ja saneerausprojektien toteuttamisesta yhteistyössä Oumanin asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Tyypillisesti hankkeet kohdistuvat rakennettuun kiinteistökantaan ja niiden asumismukavuuden parantamiseen sekä energiankäytön optimointiin modernisoimalla lämmityksen- ja ilmastoinnin säätöjä sekä uudistamalla että laajentamalla rakennusautomaatioita, joilla mahdollistetaan asiakkaiden ilmasto- ja ympäristötavoitteiden saavuttaminen. Oumanin pääasiallisia asiakkaita ovat valtakunnalliset kiinteistönomistajat, vakuutus- ja sijoitusyhtiöt sekä säätiöt.

Tulet osaksi palvelutuotannon avainasiakastiimiä oman osaamisalueesi asiantuntijana, ja työparinasi toimii avainasiakkuuksista vastaava myyjä. Lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri alueiden rakennusautomaatioasiantuntijoiden kanssa. Tärkeä osa työtäsi on palvelutuotannon ja asiakkaiden teknisen osaamisen kehittäminen, heidän neuvontansa sekä yhdessä vikatilanteiden selvittäminen. Vastuullasi on erityisesti ohjelmoitavat järjestelmät. Vaikka työtä tehdään tällä hetkellä paljon etänä, niin työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– Työkokemusta ja näkemystä rakennusautomaatioprojekteista sekä aiempaa kokemusta tai kiinnostusta automaatio-ohjelmoinnista ja projektien käyttöönotoista.
– Lvis- ja rakennusteknistä osaamista
– Kokemus tilaaja- ja urakointipuolelta luetaan eduksi; projektityöskentely on sinulle tuttua
– Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
– Kykyä itseohjautuvaan ja itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelyyn
– Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs, asiakaspalveluhenkinen hyvä kommunikoija
– Voimassa olevaa ajokorttia

Tarjoamme
– Hyvän perehdytyksen tehtävään
– Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä
– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
– Kattavat työterveyshuollon palvelut
– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakastiimin päällikkö Mikko Lahtinen, mikko.lahtinen@ouman.fi p. 040 840 2316

Mikäli haluat kysyä lisää henkilöstöeduista, työhyvinvoinnista tai yrityskulttuuristamme voit olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Reea Lehvilään p. 040 125 2823.

Espoon toimipisteemme sijaitsee Polaris Business Parkissa, osoitteessa Itsehallintokuja 6.

Ouman-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa Ruotsalaista yli 100 vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä jonka palveluksessa on 1000 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä tulevaisuuden sukupolville kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta. Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1 miljoonaa tuotetta.

Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

Oumanilla on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Oulunsalossa, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa, Tallinnassa ja Pietarissa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa.

Ouman-konsernin työllistää yhteensä noin 280 ammattilaista ja liikevaihto on 33 miljoonaa euroa. Oumanilta löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita.

Avainsanat
avoin työpaikka, ouman, projektinhoitaja, Rekry