Skip to content

Etsimme nyt PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan avainasiakastiimiämme Espooseen

Ouman on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Oumanin kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Tehtävissäsi vastaat rakennusautomaation asennus- ja saneerausprojektien toteuttamisesta yhteistyössä asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa. Tärkeä osa työtäsi on palvelutuotantomme ja asiakkaidemme teknisen osaamisen kehittäminen, heidän neuvontansa sekä yhdessä vikatilanteiden selvittäminen. Vastuullasi on erityisesti ohjelmoitavat järjestelmät. Myös olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen sekä yhteistyökumppaniverkoston vahvistaminen kuuluvat tehtäväviisi. Lisäksi avustat myyntiä asiakastilaisuuksissa. Vaikka työskentely tapahtuu paljon etäyhteyksien välityksellä, työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan.

Tulet osaksi palvelutuotannon avainasiakastiimiä ja työparinasi toimii avainasiakkuuksista vastaava myyjämme. Lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri alueidemme rakennusautomaatio-asiantuntijoiden kanssa.

Avainasiakastiimimme asiakkaita ovat valtakunnalliset kiinteistönomistajat, vakuutus- ja sijoitusyhtiöt sekä säätiöt joille olemme toteuttaneet useita merkittäviä hankkeita. Tyypillisesti hankkeet kohdistuvat rakennettuun kiinteistökantaan ja niiden asumismukavuuden parantamiseen sekä energiankäytön optimointiin. Käytännössä hankkeissa modernisoidaan lämmityksen- ja ilmastoinnin säätöjä sekä uudistetaan että laajennetaan rakennusautomaatioita, joilla mahdollistetaan asiakkaidemme ilmasto- ja ympäristötavoitteiden saavuttaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Useamman vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, aiempaa kokemusta automaatio-ohjelmoinnista sekä LVIS- ja rakennusteknistä osaamista. Eduksi katsomme kokemusta tilaaja- ja urakointipuolelta, soveltuvaa alan koulutusta (esim. insinööri, teknikko) sekä kykyä solmia ja syventää asiakassuhteita.

Toivomme, että olet asenteeltasi pitkäjänteinteinen, sinnikäs ja palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti loppuasiakas rajapinnassa sekä urakoitsijoiden parissa. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektintyön luonne. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme
– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
– Kattavat työterveyshuollon palvelut
– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 12.3.2021 mennessä ansioluettelolla ja palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakastiimin päällikkö Mikko Lahtinen p. 040 840 2316 (soittoaika pe 5.3. klo 13–16).

Mikäli haluat kysyä lisää henkilöstöeduista, työhyvinvoinnista tai yrityskulttuuristamme voit olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Reea Lehvilään p. 040 125 2823.

Espoon toimipisteemme sijaitsee Polaris Business Parkissa, osoitteessa Itsehallintokuja 6.

Ouman-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa Ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä, jonka palveluksessa on 1000 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä tulevaisuuden sukupolville kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta. Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1 miljoonaa tuotetta.

Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

Oumanilla on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Oulunsalossa, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa, Tallinnassa ja Pietarissa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa.

Ouman-konsernin työllistää yhteensä noin 280 ammattilaista ja liikevaihto on 33 miljoonaa euroa. Oumanilta löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita.

Avainsanat
avoin työpaikka, ouman, projektinhoitaja, Rekry