Skip to content

Etsimme aluetiimin vahvistukseksi asiakaspäällikköä Hämeen ja Kaakkois-Suomen alueelle (PAIKKA TÄYTETTY)

Ouman on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja, jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia ja rakennusautomaation asiantuntijoita kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Oumanin kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Tehtävänäsi on rakennusautomaatiotuotteiden ja palvelutuotteiden myynti kiinteistöyhtiöille, kunnille, asunto-osakeyhtiöille, jälleenmyyjille sekä urakoitsijoille Hämeen ja Kaakkois-Suomen alueella. Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti alueesi myynnistä ja toimit aktiivisessa yhteistyössä isännöitsijöiden, kiinteistönomistajien sekä LVI-asiantuntijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen, uusasiakashankinta, tarjouslaskenta ja jälleenmyyntiverkoston vahvistaminen kuuluvat tehtäväviisi. Työskentelet nimetyllä alueella kotitoimistolta käsin. Työ on pääosin liikkuvaa ja työskentely tapahtuu usein myös asiakkaan toimitiloissa. Asemapaikkasi voi olla esimerkiksi Lahti tai Kouvola. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä asiakasrajapinnassa rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
Edellytämme sinulta näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä kentällä sekä kykyä solmia ja syventää asiakassuhteita ja halua kehittyä rakennusautomaatioalan ammattilaiseksi. Mahdollisesti olet jo toiminut samassa asiakasrajapinnassa. Eduksi katsomme kokemuksen ja ymmärryksen rakennusautomaatioprojekteista ja LVI-tekniikasta. Työnteko edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme
Olet itseohjautuva, palveluhenkinen ja motivoitunut oppimaan uutta. Kykenet toimimaan itsenäisesti asiakasrajapinnassa. Tulet toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme
– Asiantuntevan tiimin tuen päivittäiseen työskentelyyn
– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– Kilpailukykyiset tuotteet myytäväksi
– Kattavat työterveyshuollon palvelut
– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun
– Työsuhdepyöräedun

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 6.6.2021 mennessä ansioluettelolla ja palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Matias Norberg p. 040 125 3573.

Mikäli haluat kysyä lisää henkilöstöeduista, työhyvinvoinnista tai yrityskulttuuristamme voit olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Reea Lehvilään p. 040 125 2823.

Ouman-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa Ruotsalaista yli 100 vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä jonka palveluksessa on 1000 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä tulevaisuuden sukupolville kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta. Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1 miljoonaa tuotetta.

Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

Oumanilla on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Oulunsalossa, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa, Tallinnassa ja Pietarissa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa.

Ouman-konsernin työllistää yhteensä noin 280 ammattilaista ja liikevaihto on 33 miljoonaa euroa. Oumanilta löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita.

Avainsanat
avoin työpaikka, ouman, Rekry