[Paikka täytetty] Etsimme RAU-PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme

Ouman on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja, jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Oumanin kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

 

Projektinhoitajana vastaat rakennusautomaatioprojektien toteuttamisesta yhdessä asennuksen, myynnin ja asiakkaiden kanssa. Päävastuullesi kuuluu projektien ohjelmointityöt, laitetoimitukset, työmaapalaverit, käyttöönotto, toimintakokeet, käyttökoulutus ja loppudokumentointi.

Vaikka työskentely tapahtuu paljon etäyhteyksien välityksellä, työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan. Toimialue käsittää alueen Nuorgamista – Kristiinankaupunkiin.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Usean vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, automaatio-ohjelmointitaitoja, LVIS- ja rakennusteknistä osaamista sekä aiempaa kokemusta automaatiourakoinnista. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen sekä kyvyt solmia ja syventää asiakassuhteita.

Voit olla myös vastikään alalla aloittanut tai aloitteleva, kunhan sinulta löytyy työhön soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatioalan koulutus) sekä halua kehittyä projektinhoitajaksi.

 

Toivomme

Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektityön luonne. Pystyt kantamaan vastuuta suuremmistakin projekteista muu tiimi apunasi. Asenteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs ja palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti loppuasiakasrajapinnassa ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia.

 

Tarjoamme

– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

– Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat

– Kattavat työterveyshuollon palvelut

– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun

– Työsuhdepyöräedun

 

Sijainti

Pohjois-Suomen alueen päätoimipaikka on Kempele. Kokeneen projektinhoitajan voimme kuitenkin palkata muuallekin kuin Oulun seudulle.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa: Esa Hanhela, aluepäällikkö Pohjois-Suomi, p. 0400 169 921, arkisin klo 8–16.