Ouman investoi tulevaisuuteen Kuressaaren tehtaalla

Ouman laajentaa Kuressaaren tehdastaan 600m2 lisäosalla. Kuressaaren tehtaan nykyiset tilat ovat käyneet ahtaiksi ja niihin ei enää mahdu lisää koneita joita tarjotaan tuotannon tehokkuuden kasvattamiseen sekä suurempiin asiakasvolyymeihin. Uudet tilat myös parantavat henkilökunnan työympäristöä. Laajennuksen yhteydessä myös parannamme koko tehdaskompleksin energiatehokkuutta. Laajennuksen valmistuttua tulemme jatkamaan investointejamme tuotannon laadun ja tehokkuuden parantamiseksi.

Oumanin tuotteet auttavat asiakkaitamme säästämään energiaa sekä parantamaan sisäilmaolosuhteita, ”Saving Energy, Creating Comfort”. Visiomme on toimia suunnannäyttäjänä kestävään tulevaisuuteen toimittamalla LVI-markkinoille säätimiä, jotka mahdollistavat meidän yhteisen visiomme hiilineutraalista asumisesta. Kehitämme tuotteitamme Suomessa ja valmistamme niitä Saarenmaalla Virossa sekä Kempelessä Suomessa.

Tämän laajennuksen jälkeen molemmat tehtaamme Kempeleessä ja Kuressaaressa toimivat tarkoituksenmukaisissa tiloissa jotka mahdollistavat molempien tehtaiden tuottavuuden ja volyymin kasvattamisen.

Tuotanto aloitetaan laajennetussa rakennuksessa lokakuussa 2020.