Skip to content

Toimivat tuotteet ja tekninen tuki

Turun LVI-Instrumentointi Oy toteuttaa rakennusautomaatioratkaisuja alihankintana rakennus- ja ilmastointiurakoitsijoille sekä suoraan rakennuttajille. Ouman ja Turun LVI-Instrumentointi ovat tehneet yhteistyötä yli 10 vuotta. LVI-Instrumentoinnille tärkeitä asioita ovat Oumanin kotimaisuus sekä teknisen tuen ja laitteiden toimivuus.

Turun LVI-Instrumentointi asentaa Oumanin tuotteita kaikkeen kiinteistöautomaatioon, eli esimerkiksi ilmanvaihtokoneisiin ja lämmönsiirtimiin.

– Olemme tehneet myös esimerkiksi vesilaitoksia, kirkkoja ja muita vaativia kohteita, kertoo Turun LVI-Instrumentoinnilla projektipäällikkönä työskentelevä Mikko Taavitsainen.

Tässä muutamia nostoja oheiselta videolta:

– Kotimaisuus on erittäin tärkeä asia näitä laitteita toimittaessa, painottaa Turun LVI-Instrumentoinnin
toimitusjohtaja Matti Savolainen.
– Oumanilla he ottavat tosissaan kaikki viat ja kysymykset, eivätkä jätä meitä milloinkaan yksin ongelmiemme kanssa. Aina löytyy apu, Taavitsainen kiittelee.
– Oumanin toiminnasta on jäänyt erittäin hyvä yleisfiilis. Kaikki on toiminut hyvin aina takuuasioita myöten, Savolainen summaa.
– Emme oikein edes pysty erittelemään sitä, mihin olisimme erityisen tyytyväisiä. Olemme kaikkeen erityisen tyytyväisiä, Taavitsainen kiteyttää.

#ouman, #kokemuksia, #ouflex, #ounet, #flexiot

Avainsanat
automaatio, flexiot, Kokemuksia Ouman, Ouflex, ouman, ounet