Skip to content

Haemme nyt avainasiakaspäällikköä vahvistamaan Oumanin myyntitiimiä (PAIKKA TÄYTETTY)

Tehtävänkuva:

Avainasiakaspäällikkönä vastaat nimetyistä asiakkuuksista Uudenmaan toimialueella. Tehtäväsi on olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen. Asiakkaitasi ovat kotimaiset kiinteistönomistajat niin yksityisellä kuin kuntasektorilla. Keskustelet hankintaorganisaation ja ylimmän johdon kanssa räätälöidyistä kiinteistöautomaatio ja energiatehokkuusratkaisuista. Taustan ja osaamisen karttuessa sinulla on myös mahdollisuus päästä laajentamaan asiakaskuntaasi erilaisiin asiakkuuksiin. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten asentajien, käyttömestareiden ja liiketoimintajohdon kanssa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tiimin tuen tehtävässä menestymiseen. Työskentelet Espoon toimipisteeltä käsin ja raportoit työstäsi myyntijohtajalle.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta teknisestä projektimyynnistä. Lisäksi työssä menestyminen vaatii tuloshakuisuutta, näkemyksellisyyttä ja kykyä työskennellä alati kehittyvässä sekä kasvavassa organisaatiossa. Tarjoat asiakkaalle ratkaisuja kiinteistöjen arvon kasvattamiseen Oumanin laitteiden, järjestelmien ja palveluiden avulla. Sinulla on liiketoiminnallista ymmärrystä, jonka avulla pystyt perustelemaan investoinnin hyödyt asiakkaalle. Eduksi katsomme kokonaisvaltaisen ymmärryksen rakennusautomaatioprojekteista, sekä LVI-tekniikasta. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä rakennusautomaatioalan vakavaraisessa, kotimaisessa yrityksessä, huipputuotteiden parissa.

Tarjoamme sinulle:

– Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
– Vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen työnantajaksesi
– Mielenkiintoisen toimialan ja kasvavat markkinat
– Kilpailukykyiset ja valmiit tuotteet myytäväksesi
– Osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Kannustavan työyhteisön tuen

Odotamme sinulta:

– Teknistä projektimyyntikokemusta
– Tuloshakuista asennetta
– Halua tehdä liikkuvaa ja ennakoivaa myyntityötä
– Järjestelmällistä ja itseohjautuvaa otetta työhön
– Oman auton käyttömahdollisuutta

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 13.01.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.

Avainsanat
avainasiakaspäällikkö, avoin työpaikka, Espoo, ouman, Rekry