[Paikka täytetty] Etsimme tuotepäällikköä vahvistamaan tuotehallintatiimiä Kempeleen toimipisteeseen

Ouman on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja, jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Oumanin kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

 

Etsimme tuotepäällikköä vahvistamaan tuotehallintatiimiä Kempeleen toimipisteeseen

 

Tuotepäällikkönä vastaat Ouman tuoteportfolion langattomasta mittausjärjestelmästä, tietoliikennetuotteista ja kenttälaitteista. Toimit tuotehallintatiimissä yhteistyössä tuote- ja projektipäälliköiden kanssa. Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakastarpeiden tunnistamista sekä tiivistä yhteistyötä myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Toimit asiakasrajapinnassa ja analysoit asiakaspalautetta systemaattisesti. Osallistut myynninedistämistoimenpiteisiin sekä tuet aktiivisesti jokapäiväistä myyntiä.

 

Toivomme, että olet asenteeltasi yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen sekä kykenet itsenäiseen työhön. Sinulla on esimerkiksi insinöörin tai vastaava koulutus sekä tuntemus LVIA toimialalta ja rakennusautomaatiojärjestelmistä. Olet halukas pitämään tuotekoulutuksia asiakkaille ja yrityksen sisäisesti. Tulet toimeen suomen ja englannin kielellä.

 

Edellytämme

– Kokemusta LVIA prosesseista ja kenttälaitteista

– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

– Työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa alan koulutusta

 

Arvostamme

– Kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmistä

– Vuorovaikutustaitoja ja systemaattista työskentelytapaa

 

Tarjoamme

– Vastuullisen tehtävän kasvavassa rakennusautomaatioalan yrityksessä

– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

– Mukavan työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat

– Kattavat työterveyshuollon palvelut

– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hieronta- että työsuhdepyöräedun

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi 20.2.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi

 

Lisätietoja tarvittaessa: Jukka Virkkala, Head of ICT and Product Management, jukka.virkkala@ouman.fi