Etsimme taloustiimiin Raumalle TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA (PAIKKA TÄYTETTY)

äitiysloman sijaiseksi 3.6.2019 alkaen

Tehtäviisi kuuluvat myyntitilausten ja tilausvahvistusten käsittely, asiakaspäälliköiden avustaminen, laskutus sekä myyntisaamisten seuranta. Ostolaskutiimin jäsenenä käsittelet myös ostolaskuja sekä osallistut muihin taloustiimin tehtäviin.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta alalta ja/tai taloushallinnon koulutusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta oma-aloitteista ja energistä työskentelyotetta, tiimityöhenkisyyttä sekä hyvää MSOffice-ohjelmien osaamista. Tulet toimeen englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Visman L7-ohjelmiston ja CGI:n Sonet-ohjelmiston tuntemus on eduksi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä konsernissa sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 5.5.2019 mennessä.

Yhteydenotot:
to 2.5.2019 klo 14-16 ja pe 3.5.2019 klo 9-11

Talouspäällikkö
Mari Pakaslahti
Sinkokatu 11
26100 Rauma
Puh. 050 534 9747
mari.pakaslahti(ät)ouman.fi

Ouman kehittää ja myy älykkäitä rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä urakoitsijoille sekä laitevalmistajille sekä tuottaa palveluja kiinteistönomistajille. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille palveluita. Toimimme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Ouman-konsernin liikevaihto on 33 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 280 henkilöä.

Ouman Oy on saavuttanut lämmönsäädön markkinajohtajuuden Suomessa. Menestyksen takana ovat asiakastarpeiden onnistunut täyttäminen, helppokäyttöisyys sekä tuotteiden tekninen edistyksellisyys ja luotettavuus. Lisäksi Ouman on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen. Kyseessä on ainutlaatuinen suomalaisen työelämän tunnustus, jonka voi saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen.