[Paikka täytetty] Etsimme PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Kokkola-Vaasa-Seinäjoki alueella

Tämä positio on täytetty!

 

Haluatko olla mukana luomassa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta? Pohjoismaiden suurimpana rakennusautomaatiotuotteiden valmistajana, tuotteillamme on merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa. Olemme yli 40 vuoden ajan kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia automaatiotuotteita, joiden avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI-prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

Etsimme PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Kokkola-Vaasa-Seinäjoki alueella

Projektinhoitajana vastaat rakennusautomaatioprojektien toteuttamisesta yhdessä asennuksen, myynnin ja asiakkaiden kanssa. Päävastuullesi kuuluu projektien ohjelmointityöt, laitetoimitukset, työmaapalaverit, käyttöönotto, toimintakokeet, käyttökoulutus ja loppudokumentointi. Vaikka työskentely tapahtuu paljon etäyhteyksien välityksellä, työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Usean vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, automaatio-ohjelmointitaitoja, LVIS- ja rakennusteknistä osaamista sekä aiempaa kokemusta automaatiourakoinnista. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen sekä kyvyt solmia ja syventää asiakassuhteita. Pystyt kantamaan vastuuta suuremmistakin projekteista muu tiimi apunasi. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia. Asiakaskuntamme vuoksi hyvä suomen kielen taito on myös tarpeen. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tämä tehtävä voi sopia myös henkilölle, jolla on vähemmän kokemusta alalta. Mikäli tunnet olevasi nopea oppimaan uutta ja työhistoriasi antaa valmiuksia tehtävässä toimimiseen, saattaisit olla etsimämme henkilö.

 

Toivomme

Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektityön luonne. Asenteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs ja palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti loppuasiakasrajapinnassa ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Tarjoamme

Joustavat työajat, rennon työilmapiirin sekä asiantuntevat kollegat. Kattavat työterveyshuollon palvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu ovat tukemassa hyvinvointiasi.

 

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: rekrytointi@ouman.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo 8–16:
Esa Hanhela, aluepäällikkö Pohjois-Suomi, p. 0400 169 921
Joakim Lillrank, asiakaspäällikkö Pohjois-Suomi, p. 044 793 2354

 

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 40 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,300 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä melkein 300 ammattilaista ja liikevaihto on 42 miljoonaa euroa. Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Yrityksellämme on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa, Turussa ja Rovaniemellä. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme ja tytäryhtiöissämme työskentelee ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa. Lisätietoja: www.oumangroup.com, www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissä, Instagramissa ja Facebookissa.