[Paikka täytetty] Etsimme PROJEKTINHOITAJAA pääkaupunkiseudulle

OUMAN on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

Etsimme nyt PROJEKTINHOITAJAA pääkaupunkiseudulle vahvistamaan Etelä-Suomen tiimiämme

Tehtävissäsi vastaat rakennusautomaatioprojektien toteuttamisesta yhdessä myynnin ja asiakkaiden kanssa. Päävastuullesi kuuluu projektien ohjelmointityöt, laitetoimitukset, työmaapalaverit, työmaakäynnit, asennukset, käyttöönotto, toimintakokeet, käyttökoulutus ja loppudokumentointi. Tulet työskentelemään osana Etelä-Suomen tiimiä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Perkkaalla. Työsuhde on vakituinen.

 

Tehtävissä menestyminen edellyttää

Useamman vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, automaatio-ohjelmointitaitoja, LVIS- ja rakennusteknistä osaamista sekä aiempaa kokemusta automaatiourakoinnista. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen sekä kyvyt solmia ja syventää asiakassuhteita.

 

Toivomme

Toivomme, että olet itseohjautuva, sinnikäs ja palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti niin asiakasrajapinnassa kuin yhteistyökumppaneiden parissa. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme

– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

– Rennon työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat

– Kattavat työterveyshuollon palvelut

– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun

– Työsuhdepyöräedun

 

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 4.9.2022 mennessä ansioluettelolla ja mahdollisella palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Hietala p. 0503377545

 

Mikäli haluat kysyä lisää henkilöstöeduista, työhyvinvoinnista tai yrityskulttuuristamme voit olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Reea Lehvilään p. 040 125 2823.

 

 

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa Ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 30 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1200 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä tulevaisuuden sukupolville kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta. Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1 miljoonaa tuotetta.

Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

OUMANilla on Suomessa 4 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsee Viron Kuressaaressa.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä melkein 300 ammattilaista ja liikevaihto on 39 miljoonaa euroa. Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Lisätietoja: www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissa, Twitterissä ja Facebookissa.