[Paikka täytetty] Etsimme nyt TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA / SUUNNITTELUASSISTENTTIA vahvistamaan teknisen viestinnän tiimiämme Raumalle

Tämä positio on täytetty!

 

Haluatko olla mukana luomassa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta? Pohjoismaiden suurimpana rakennusautomaatiotuotteiden valmistajana, tuotteillamme on merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa. Olemme yli 40 vuoden ajan kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia automaatiotuotteita, joiden avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI-prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

Etsimme nyt TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA / SUUNNITTELUASSISTENTTIA vahvistamaan teknisen viestinnän tiimiämme Raumalle

Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon sekä suunnittelun kanssa ja viet projektia omalta osaltasi eteenpäin aikataulun mukaisesti. Päivittäiseen työhösi kuuluu tuote- ja tuotantodokumentaatio, 3D-piirtäminen sekä kuvankäsittely. Tämän lisäksi toimit tuotannon ja suunnittelun apuna. Työssäsi pääset kehittymään monipuolisessa roolissa tuotedokumentoinnin parissa.

Tehtävä sopii hyvin niin uraansa aloittelevalle kuin hieman kokeneemmallekin henkilölle. Olemme joustavia valintojemme suhteen. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai valmistumassa ja etsimässä ensimmäistä vakituista työpaikkaasi. Arvostamme eniten halua oppia uutta sekä innostunutta, avointa ja aktiivista asennetta.

 

Tehtävässä menestyäksesi

Sinulta löytyy oma-aloitteista ja itsenäistä otetta sekä pitkäjänteisyyttä. Kykenet ymmärtämään teknisiä tuotteita ja viestimään niistä muille. Eduksi katsomme graafisten työkalujen sekä 3D CAD-perusteiden osaamisen. Tuotetun dokumentaation pääkielet ovat englanti ja suomi, joten edellytämme kielitaitoa molemmissa. Kuvankäsittelytaidosta on myös hyötyä.

 

Toivomme

Olet itseohjautuva ja tarkka sekä kykenet järjestelmälliseen, projektimaiseen työtapaan. Sinulla on halua kehittyä ja oppia uusia asioita sekä kehittää toimintatapoja.

 

Tarjoamme

Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä urallasi. Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden, rennon työilmapiirin sekä asiantuntevat kollegat. Kattavat työterveyshuollon palvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu ovat tukemassa hyvinvointiasi.

 

Rauman toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Sinkokatu 11.

 

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 7.4.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Technical Communication Manager Marianne Malo, puh. 044 405 0631, marianne.malo@ouman.fi.

 

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 40 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,300 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä melkein 300 ammattilaista ja liikevaihto on 42 miljoonaa euroa. Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Yrityksellämme on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa, Turussa ja Rovaniemellä. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme ja tytäryhtiöissämme työskentelee ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa. Lisätietoja: www.oumangroup.com, www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissä, Instagramissa ja Facebookissa.