[Paikka täytetty] Etsimme nyt PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan Itä-Suomen tiimiämme

Ouman on pohjoismaiden suurin rakennusautomaatiotuotteiden valmistaja, jonka tuotteilla parannetaan vuosittain tuhansien kiinteistöjen energiatehokkuutta. Aloitimme 40 vuotta sitten lämmityksen säätimien valmistuksesta, tätä nykyä tuotteidemme avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Oumanin kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

 

Projektinhoitajana vastaat rakennusautomaatioprojektien toteuttamisesta yhdessä asennuksen, myynnin ja asiakkaiden kanssa. Päävastuullesi kuuluu projektien ohjelmointityöt, laitetoimitukset, työmaapalaverit, käyttöönotto, toimintakokeet, käyttökoulutus ja loppudokumentointi.

Vaikka työskentely tapahtuu paljon etäyhteyksien välityksellä, työmaakäynnit ja asennukset kuuluvat työnkuvaan. Itä-Suomen toimialue käsittää Joensuun, Kuopion, Jyväskylän, Mikkelin, Savonlinnan, Lahden, Kouvolan, Kotkan ja Lappeenrannan alueet. Tulet kuitenkin toimimaan osana omaa tiimiäsi ja todellinen, pääasiallinen toimintaympäristö määräytyykin oman sijaintisi mukaan.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Usean vuoden kokemusta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusautomaatioprojekteista, automaatio-ohjelmointitaitoja, LVIS- ja rakennusteknistä osaamista sekä aiempaa kokemusta automaatiourakoinnista. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen sekä kyvyt solmia ja syventää asiakassuhteita. Kykenet toimimaan itsenäisesti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia.

 

Toivomme

Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektityön luonne. Pystyt kantamaan vastuuta suuremmistakin projekteista muu tiimi apunasi. Sinulla on osaamista FBD-pohjaisesta ohjelmoinnista, sekä Modbus RTU ja TCP protokollista. Asenteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs ja palveluhenkinen.

 

Tarjoamme

– Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

– Hyvän työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat

– Kattavat työterveyshuollon palvelut

– Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hieronta- että työsuhdepyöräedun

– Kaikki tarvittavat välineet työskentelyyn ja liikkumiseen

– Mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviin nyt ja tulevaisuudessa

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tarvittaessa: Kari Hyvönen, tekninen asiantuntija Itä-Suomi, p. 041 731 0486, arkisin klo 8–16. Matias Norberg, aluepäällikkö Itä-Suomi, p. 040 125 3573, arkisin.