[Paikka täytetty] Etsimme nyt AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan OEM-tiimiämme Turkuun tai Raumalle

Tämä positio on täytetty!

 

Haluatko olla mukana luomassa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta? Pohjoismaiden suurimpana rakennusautomaatiotuotteiden valmistajana, tuotteillamme on merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa. Olemme yli 40 vuoden ajan kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia automaatiotuotteita, joiden avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI-prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Etsimme motivoitunutta ja innokasta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostunutta henkilöä liittymään joukkoomme. Tämä on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka haluat aloittaa urasi myynnin parissa ja kehittyä OEM-markkinoiden asiantuntijaksi. Tehtävä sopii myös kokeneemmalle osaajalle, kuka on jo näyttänyt kykynsä selviytyä vaativistakin asiakaspalvelutilanteista ja pystynyt luomaan kannattavaa liiketoimintaa pitkäjänteisesti. Tehtävän toimenkuva määritellään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tässä roolissa vastaat OEM- ja palvelutuotteiden myynnistä laitevalmistajille ja muille oman tuotemerkin haltijoille rakennusautomaatioalalla. Tehtäviisi kuuluu mm. nykyisten asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen, uusasiakashankinta sekä tarjouslaskenta. Luot ja ylläpidät asiakassuhteita, tarjoten asiakkaille erinomaista asiakaspalvelua ja ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Osallistut markkinatutkimuksiin ja kilpailutilanteen analysointiin löytääksesi uusia yhteistyömahdollisuuksia. Yhtenä tiimin jäsenenä kehität myynti- ja markkinointiprosessejamme sekä yhteistyötä muiden toimintojen kanssa.

Työtä tehdään niin toimistolla kuin asiakkaankin toimitiloissa. Matkustaminen on luonnollinen osa toimenkuvaa. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä asiakasrajapinnassa rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa.

Toimipisteesi voi sijaita joko Turussa osoitteessa Mustionkatu 8 tai Raumalla osoitteessa Sinkokatu 11.

Tehtävässä menestyäksesi
Sinulla on halu oppia ja kehittyä rakennusautomaatioalan ja OEM-liiketoiminnan ammattilaiseksi. Omaat hyvät organisointi-, tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyvyn luoda vahvoja asiakassuhteita. Mahdollisesti sinulla on jo jonkinlaista kokemusta ja ymmärrystä rakennusautomaatiosta ja LVI-tekniikasta. Asiakaskuntamme vuoksi hyvä suomen ja englannin kielen taito on välttämätön. Käytössäsi on oma auto.
Toivomme
Olet tuloshakuinen, itseohjautuva, palveluhenkinen ja motivoitunut oppimaan uutta. Kykenet toimimaan itsenäisesti asiakasrajapinnassa. Alan koulutus tai vastaava työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Elektroniikan suunnittelu- ja/tai valmistuspuolen kokemus auttaa tehtävän haltuunotossa.

Tarjoamme
Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi OEM-markkinoilla. Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden, rennon työilmapiirin sekä asiantuntevat kollegat. Kattavat työterveyshuollon palvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu ovat tukemassa hyvinvointiasi.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 14.4.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director OEM Pasi Manneros, puh. 040 550 3642, pasi.manneros@ouman.fi

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 40 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,300 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä melkein 300 ammattilaista ja liikevaihto on 42 miljoonaa euroa. Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Yrityksellämme on Suomessa 5 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa, Turussa ja Rovaniemellä. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme ja tytäryhtiöissämme työskentelee ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa. Lisätietoja: www.oumangroup.com, www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissä, Instagramissa ja Facebookissa.