Etsimme Kaakkois-Suomen myyntitiimiin asiakaspäällikköä (PAIKKA TÄYTETTY)

Etsimme Kaakkois-Suomen myyntitiimin vahvistukseksi sinua ASIAKASPÄÄLLIKKÖ!

Tehtävänkuva

Tehtävänäsi on rakennusautomaatiotuotteiden ja palvelutuotteidemme myynti jälleenmyyjillemme, asunto-osakeyhtiöille, kiinteistöyhtiöille, kunnille sekä urakoitsijoille Kaakkois-Suomen alueella. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä asentajien, kiinteistönomistajien sekä LVI-asiantuntijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen sekä jälleenmyyntiverkoston vahvistaminen kuuluvat tehtäväviisi. Tuet jälleenmyyjiä laitteistoratkaisussa ja vahvistat oleellisten yhteistyökumppaneiden tuotetietoutta. Työskentelet nimetyllä alueella kotikonttorilta käsin. Työ on pääosin liikkuvaa ja työskentely tapahtuu usein myös asiakkaan toimitiloissa. Asemapaikkasi toivomus on Lahti / Kouvola.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Talotekniikan tuntemusta ja soveltuvaa koulutusta (insinööri, teknikko) sekä kykyä solmia ja syventää asiakassuhteita. Eduksi katsomme kokonaisvaltaisen ymmärryksen rakennusautomaatioprojekteista ja LVI-tekniikan osaamista sekä aiempaa kokemusta sekä kiinteistötekniikan tilaaja- että urakointipuolelta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta varsinaisesta myyntityöstä, riittää että sinulla on halua kehittyä myynnin ammattilaiseksi ja koet aidosti asiakasrajapinnassa toimimisen mielekkääksi. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työssä rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa.

Tarjoamme sinulle

– Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
– Vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen työnantajaksesi
– Mielenkiintoisen toimialan ja kasvavat markkinat
– Kilpailukykyiset ja valmiit tuotteet myytäväksesi
– Osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Kannustavan työyhteisön tuen

Odotamme sinulta

– Talotekniikan tuntemusta ja soveltuvaa koulutusta (insinööri, teknikko)
– Myyntihenkisyyttä ja tuloshakuista asennetta
– Halua tehdä liikkuvaa ja ennakoivaa myyntityötä
– Järjestelmällistä ja itseohjautuvaa otetta työhön
– Oman auton käyttömahdollisuutta
Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2018. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Haku

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 20.05.2018 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola(at)empore.fi.

Ouman kehittää ja myy älykkäitä rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä urakoitsijoille sekä laitevalmistajille sekä tuottaa palveluja kiinteistönomistajille. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille palveluita. Toimimme pohjoismaissa, Baltiassa ja venäjällä yhteensä 17 toimipisteessä. Ouman-konsernin liikevaihto on 31 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 250 henkilöä.
Ouman Oy on saavuttanut lämmönsäädön markkinajohtajuuden Suomessa. Menestyksen takana ovat asiakastarpeiden onnistunut täyttäminen, helppokäyttöisyys sekä tuotteiden tekninen edistyksellisyys ja luotettavuus.