Etsimme automaatioasentajaa Kempeleeseen (PAIKKA TÄYTETTY)

Tarvitsemme lisää osaajia automaatioprojekteihin ja palveluliiketoimintaan. Etsimme aktiivista kiinteistötekniikan osaajaa AUTOMAATIOASENTAJAKSI Kempeleen yksikköön.

Tehtävänkuva

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöautomaatioasennukset ja käyttöönotot sekä lämmitysjärjestelmien säätö- ja huoltotoimenpiteet. Toiminta-alueesi ulottuu Rovaniemeltä Seinäjoelle. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Eduksi katsomme

– kokemusta automaatio- tai sähköasennustöistä
– LVI perusteiden tuntemusta
– kokemusta kiinteistötekniikkaan liittyvien ongelmien ratkaisusta
Taustalla voi olla esim. automaatio- tai sähköalan ammattikoulutus.

Yleistä

Työssä menestyminen vaatii ennen kaikkea halua oppia tekemään kiinteistöautomaatiotöitä monipuolisesti. Työssä menestyminen ei edellytä pitkää työkokemusta. Tärkeä osa päivittäistä tekemistä on oma aktiivisuus. Työssä toimitaan asiakasrajapinnassa. Vaatimuksena B-luokan ajokortti. Toimit osana Pohjois-Suomen tiimiä, jossa tukenasi on 4 alan ammattilaista. Sinulla on mahdollisuus kehittyä meillä monipuoliseksi automaatioalan ammattilaiseksi.

Lähetä CV ja hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 21.12. mennessä otsikolla AUTOMAATIOASENTAJA sähköpostitse osoitteeseen pekka.hietala(at)ouman.fi.
PAIKKA TÄYTETÄÄN HETI SOPIVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ! Älä siis jää empimään, vaan laita hakemus heti!
Lisätiedot Pekka Hietala p. 050 337 7545.

Ouman kehittää ja myy älykkäitä rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä urakoitsijoille sekä laitevalmistajille sekä tuottaa palveluja kiinteistönomistajille. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille palveluita. Toimimme pohjoismaissa, Baltiassa ja venäjällä yhteensä 17 toimipisteessä. Ouman-konsernin liikevaihto on 31 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 250 henkilöä.