[Paikka täytetty] Etsimme ASENTAJAA / PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Rovaniemelle

Tämä positio on täytetty!

 

Haluatko olla mukana luomassa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta? Pohjoismaiden suurimpana rakennusautomaatiotuotteiden valmistajana, tuotteillamme on merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa. Olemme yli 40 vuoden ajan kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia automaatiotuotteita, joiden avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

 

 

Etsimme ASENTAJAA / PROJEKTINHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Rovaniemelle

 

Tässä työssä teet pääasiassa kytkentä- ja asennustöitä kiinteistöjen automaatioprojekteihin sekä huoltokäynteihin liittyen. Päivittäisiin töihisi kuuluu mm. automaatio- ja sähköasennuksia sekä venttiilinvaihtotöitä. Kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus oppia myös ohjelmointityötä sekä projektien hoitoa kokonaisuutena.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Sähkö- tai automaatioalan koulutusta. Eduksi katsomme kytkentäkokemuksen sähköalalla. Tietoteknisten laitteiden käyttö on sinulle myös tuttua. Pystyt kantamaan vastuuta suuremmistakin projekteista muu tiimi apunasi. Työn tekeminen edellyttää ajokorttia. Asiakaskuntamme takia hyvä suomen kielen taito on myös tarpeen.

 

Mikäli olet urasi alkutaipaleella, mutta koet olevasi nopea oppimaan uutta ja työhistoriasi antaa valmiuksia tehtävässä toimimiseen, niin laita vain rohkeasti hakemusta tulemaan, sillä voit olla etsimämme henkilö.

 

Toivomme

Olet luonteeltasi asioihin tarttuva, ahkera, itseohjautuva ja sinulle on tuttua projektityön luonne. Asenteeltasi olet pitkäjänteinen, sinnikäs sekä palveluhenkinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti loppuasiakasrajapinnassa ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Tarjoamme

Joustavat työajat, rennon työilmapiirin sekä asiantuntevat kollegat. Kattavat työterveyshuollon palvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu ovat tukemassa hyvinvointiasi.

 

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: rekrytointi@ouman.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Hanhela, aluepäällikkö Pohjois-Suomi, p. 0400 169 921. Tavoitettavissa arkisin klo 8–16 välillä.

 

 

 

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 40 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,300 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä noin 300 ammattilaista ja liikevaihto on yli 45 miljoonaa euroa. Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Yrityksellämme on Suomessa 4 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa. Lisätietoja: www.oumangroup.com,  www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissä, Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa.