Yksikkösäätimet

Ouman yksikkösäätimet

Rakennusautomaatio on välttämättömyys. Yksikään tämän päivän rakennus ei pärjää iman sitä. Tarvitset rakennusautomaatioratkaisun, joka sopii juuri sinun kiinteistöösi. Jos järjestelmää joudutaan käyttämään, sen pitää olla helppoa.

Ouman C203 – kolmipiirinen lämmönsäädin kaikenkokoisille kiinteistöille

Ouman C203 on uuden sukupolven lämmönsäädin, jonka monipuolisuus, älykkyys ja avoimuus tekevät siitä ylivoimaisen säätimen vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin. Käyttäjäystävällisyys on tuttua Ouman-laatua. Informatiivinen näyttöpaneeli ja GSM Control -ominaisuus takaavat luotettavan käytön ajasta tai paikasta riippumatta.

Ouman C203 voidaan kytkeä Ounet-palveluun, jolloin säätimen nettikäyttö etänä on helppoa ja havainnollista.

C203-säädin soveltuu sekä pientaloihin että suuriin asuin- ja liikekiinteistöihin. C203 on avoin erityyppisille kaukovalvontaratkaisuille. Kiinteistön tapahtumia ja kulutusarvoja voidaan seurata ja ohjata säätimen näytön lisäksi GSM-puhelimella sekä PC:llä. Hälytysviestit voidaan vastaanottaa GSM-puhelimella.
Ouman C203 käyttöohje

Ouman C203 – parhaat puolet

Informatiivinen säätökäyrä
Hyvän lämmönsäädön perusta on oikean muotoinen säätökäyrä. Säätökäyrä voidaan asettaa joko 5- tai 3-pisteiseksi. Säädin estää vääränlaisen säätökäyrän asettamisen käytettäessä 3-piste säätökäyrää. Näin varmistetaan lämmitysjärjestelmän virheetön toiminta.
Huomioi kiinteistöjen erot
Säätimen ulkolämpötilan mittauksen hidastustoiminto ottaa huomioon kiinteistöjen rakenteelliset erot. Nopeissa ulkolämpötilan vaihteluissa säädin toimii pitempään ulkolämpötilan keskiarvon mukaan.
Kulutuspiikkien rajoitus
Säädin estää kovat kulutuspiikit rajoittamalla tehonkulutuksen nousun asetettuun maksimiin.
Menovesi-info
Menovesi-info kertoo taulukonomaisesti kaikki menoveden lämpötilaan vaikuttavat tekijät. Sen avulla on helppo havaita myös virheelliset asetukset.

Ouman EH-203 on edistyksellinen säädin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään

OUMAN EH-203 on edistyksellinen digitaalinen lämmönsäädin kaikenkokoisiin kiinteistöihin. EH-203:n monipuolisuus, älykkyys ja avoimuus tekevät siitä ihanteellisen säätimen mitä erilaisimpiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin.

Parhaat puolet

  1. Selkeä käyttöpaneeli tekee säätimestä niin helppokäyttöisen, että kuka tahansa osaa käyttää sitä
  2. Kaksi lämmityksen säätöpiiriä ja yksi käyttövedelle – Voit ohjata samanaikaisesti kahta lämmityspiiriä ja yhtä lämpimän käyttöveden säätöpiiriä
  3. Monipuoliset mittaukset ja venttiiliohjaukset
  4. Lukuisat talotekniikan ohjaus- ja hälytystoiminnot
  5. Soveltuu erilaisiin lämmitysjärjestelmiin ja lämmöntuoton tapoihin
  6. Kattavat etäkäyttömahdollisuudet

EH-203 käyttöohje

Ouman EH-105 – älykäs ilmastoinninsäädin

Ouman EH-105 on älykäs ilmastoinninsäädin, joka soveltuu mitä erilaisimpiin ja vaativimpiin sovelluskohteisiin. Säätimessä yhdistyvät monipuoliset ja innovatiiviset säätöratkaisut. Älykkäät ratkaisut helpottavat käyttöönottoa ja muutosten tekemistä käytön aikana.

Informatiivinen näyttö: Ouman EH-105:n looginen käyttöliittymä tekee säätimen käytön helpoksi myös ei-ammattilaisille. Painamalla i-näppäintä saadaan näytölle lisätietoaja ohjeita. Käyttäjä voi itse valita valikon kielen (suomi, ruotsi, englanti sekä venäjä).

Helppo käyttöönotto: Ouman EH-105 -säätimen käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi. EH-105 eroaa perinteisistä ala-asemista siten, että siinä on tehtaan ohjelmoimat ja perusteellisesti testaamat säätö-ohjelmat, jotka asentaja vain ottaa käyttöön. Tehdasasetukset on mietitty niin, että ne vastaavat todellisia tarpeitasi. Kaikki parametrit ovat tietenkin muutettavissa vastaamaan täsmälleen haluttua ilmastointiprosessia.

EH-105 käyttöohje
EH-105 konfigurointiohjelma

Ouman EH-105 – parhaat hyödyt

1. Energiansäästöä ja mukavuutta

Ouman EH-105 ilmastoinninsäädin tuo uutta tarkkuutta ja tehokkuutta ilmastoinnin säätöön. Säädin mittaa ilman lämpötilaa, hiilidioksidipitoisuutta sekä suhteellista kosteutta ja ohjaa älykkäästi ilmanvaihtokojetta. Tarpeenmukainen ilmanvaihto lisää viihtyisyyttä, suojelee rakenteita ja ilmanvaihtokojetta skeä säästää myös energiaa.

2. Tunnistaa ilmanvaihdon tarpeen

Huono ilma väsyttää ja vähentää työtehoa, liian kostea ilma rasittaa rakenteita. Ouman EH-105 ilmastoinninsäädin reagoi ilmastoitavan tilan lämpötilaan, hiilidioksidipitoisuuteen ja kosteuden nousuun ja vaihtaa ilmaa älykkäästi tarpeen mukaan. Luokkahuoneessa, auditoriossa, juhlasalissa tai työtilassa on aina raikas ja hyvä ilma vaikka siellä olisi poikkeuksellisen paljon ihmisiä. Ja kun tilassa taas on vähemmän väkeä, Ouman vähentää ilmanvaihdon tehoa säästen näin energiaa.

Ouman EH-800 ja EH-800B – älykäs lämmönsäädin omakotitaloon

Kompaktirakenteinen lämmityksen säädin, joka on laajennettavissa myös toisen säätöpiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen. EH-800:a voi etäohjata internetselaimella kotiverkossa tai internetistä

Uuden sukupolven säädin EH-800 vastaa nykyajan vaatimuksia.Sen monipuolisuus, etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen tekevät siitä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin.

EH-800 tuotesivu

Kysy lisää yksikkösäätimistä myyjiltämme:

Mikko Lahtinen

Myyntipäällikkö, Espoo

Ralf Lönnroth

Espoo

Kari Heikkilä

Espoo

Tuomo Palovaara

Kempele

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Yksikkösäätimet was last modified: toukokuu 11th, 2018 by Ouman Oy