Suunnittelu ja tekninen tuki

Suunnittelu ja tekninen tuki

Suunnittelutyö vaatii paljon osaamista, koska tämän päivän säätimet ovat käytännössä tietokoneita. Esimerkiksi myymämme Ouflex-järjestelmä on kuin tietokone, jota ohjelmoidaan ja johon liitetään osia ja ohjelmia.

Suunnittelum tarve kasvaa, kun järjestelmät kehittyvät. Kuten muitakin järjestelmiä suunniteltaessa, myös Ouflexin suunnitteluvaiheessa tarvitaan tieto siitä, miten järjestelmä toimii ja mitä laitteita siihen liitetään. Ja koska kyseessä on vapaasti ohjelmoitava järjestelmä, jokainen kohde on erilainen eikä standardeja tunneta.

Oumanilta löytyy runsaasti suunnitteluosaamista. Pyydä rohkeasti apua suunnitteluun liittyvissä haasteissasi. Emme jätä sinua pulaan.

Tarvitko apua tuotteiden suunnittelussa tai käytössä? Ota yhteyttä myyjiimme:

Mikko Lahtinen

Myyntipäällikkö, Espoo

Ralf Lönnroth

Espoo

Kari Heikkilä

Espoo

Tuomo Palovaara

Kempele

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Suunnittelu ja tekninen tuki was last modified: toukokuu 11th, 2018 by Ouman Oy