Ouman mobiililiittymät

Ouman GSM-liittymät

Voit hankkia GSM-etäkäytössä tarvitsemasi liittymän valmiiksi avattuna Oumanilta. Kyseessä on DNA:n yritystason GSM-liittymä, joka on heti käyttövalmis.

Liittymä sisältää kiinteän ylläpito- ja käyttömaksun puoleksi vuodeksi (max. 150 viestiä; ylimenevistä viesteistä peritään 0,09€/viesti). Liittymän käyttö voi jatkua katkeamattomana Oumanin ja käyttäjän välisellä sopimuksella. Liittymän laskutus on kerran vuodessa (48€/12kk). Liittymä on käytettävissä vain konekommunikaatioon.

Voit täyttää L6kk-liitymän kestotilauslomakkeen alla olevasta linkistä:

L6kk-liittymän toimitus- ja erityisehdot

DNA yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille

DNA yleiset sopimusehdot yritys- yhteisöasiakkaille.

Ouman 3G dataliittymä

Voit hankkia internet-pohjaisessa etäkäytössä tarvitsemasi liittymän valmiiksi avattuna Oumanilta. Kyseessä on Soneran tai DNA:n yritystason GSM-liittymä, joka on heti käyttövalmis.

Liittymään sisältyy perusmaksut 12 kalenterikuukauden ajalta, mikä sisältää IP-pohjaista tiedonsiirtoa 2Gb/kalenterikuukausi. Tämä 2Gb liikennöidään 3G-verkon maksiminopeudella, joka on teoreettisesti 21Mb/sekunnissa. Mikäli 2Gb/kalenterikuukausi datamäärä ylittyy, lisämaksua ei tule. Liittymä on jäljellä olevan kalenterikuukauden osan edelleen käyttökelpoinen, mutta nimellisnopeudeltaan hitaampi, eli 128kb/sekunnissa. Tällaisessa tapauksessa, mikäli hidastuneesta nimellisnopeudesta on haittaa, täyden nimellisnopeuden kalenterikuukauden jäljellä olevaksi ajaksi voi pyytää Ouman Oy:n tuotetuesta. Operaatiosta veloitetaan liittymäasiakkaalta 10€ toimitusmaksu.

Liittymän käyttö alkaa katkeamattomana Oumanin ja käyttäjän välisellä sopimuksella, jonka käyttäjä hyväksyy maksaessaan laskun vuodeksi eteenpäin. Liittymän laskutus on kerran vuodessa (96€/12kk). Liittymä on käytettävissä vain konekommunikaatioon.

Täytä 3G-liittymän laskutustiedot

3G-L1-liittymän toimitus- ja erityisehdot

Yleiset toimitusehdot yritysasiakkaille

Ouman mobiililiittymät was last modified: tammikuu 17th, 2017 by Markus Jokelainen