Ouflex-järjestelmä

Ouman Ouflex

Nykyaikaisten monimutkaisempien rakennusautomaatiolaitteiden toiminta perustuu hyvin pitkälti ohjelmoitaviin logiikoihin. Vapaan ohjelmoitavuuden avulla samasta laitteistoalustasta voidaan tehdä hyvin monipuolisia ja keskenään erilaisia automaatioratkaisuja. Näin sama laite toimii joustavasti erilaisissa projekteissa ja prosesseissa. Ouman Ouflex on vapaasti ohjelmoitava automaatiojärjestelmä, joka mahdollistaa kiinteistön rakennusautomaation tehokkaan seurannan ja hallinnoimisen. Ouflex-rakennusautomaatiojärjestelmän ohjelmointi tapahtuu helppokäyttöisellä Ouflex Tool -ohjelmointityökalulla. Ouman kiinteistöautomaatiojärjestelmään kuuluu oleellisena osana myös Ounet-nettivalvomo.

Tietoa Ouman Ouflexista

Ouflex on DIN-kiskokiinnitteinen, vapaasti ohjelmoitava valvonta-, ohjaus- ja säätölaite. Laitteessa on 34 kpl I/O-pistettä, sekä monipuoliset tiedonsiirto- ja väyläliitynnät. Lisäksi laite tarjoaa 24 Vac ja 15 Vdc jännitelähdöt. Laitteen näyttömoduuli on irrotettavissa ja siirrettävissä. 
Laitteen I/O-pisteiden määrä on laajennettavissa ulkoisilla I/O-moduleilla väyläliityntöjen kautta.

Ouflex laitteen I/O-pisteitä voidaan joustavasti laajentaa erillisillä Flex-laajennusyksiköillä. Ouman on tuotteistanut kolme erilaista laajennusyksikköä (Flex UI16, Flex Combi 21 ja Flex Combi 32). Lisäksi Ouflex järjestelmään on saatavissa Flex EXU liityntäkortti modeemia ja paikallista I/O-laajennusta varten.

Ouflex sopii yhteen Ouman Ounet -palvelun kanssa.
Ouman Ouflex esite
Ouman Ouflex käyttöohje#ouflex, #rakennusautomaatiojärjestelmä, #kiinteistöautomaatiojärjestelmä, #automaatiojärjestelmä

Kysy lisää rakennusautomaatiosta myyjiltämme:

Mikko Lahtinen

Myyntipäällikkö, Espoo

Ralf Lönnroth

Espoo

Kari Heikkilä

Espoo

Tuomo Palovaara

Kempele

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Ouflex-järjestelmä was last modified: toukokuu 11th, 2018 by Ouman Oy