Jatkotakuu

Tilaamalla jatkotakuun varmistat säästöt ja saat pitää käyttömestarin palveluksessasi

Voit halutessasi jatkaa ensimmäinen vuoden jälkeen palvelumme Tyytyväisyystakuun voimassaoloa. Haluamme turvata kaikille asiakkaillemme jatkuvan mukavuuden ja säästön myös pitkällä aikavälillä. Silloin myös käyttömestariemme ammattitaito on aina käytettävissänne!

Taloyhtiö ilman käyttömestaria

Kun kerrostalon tai rivitalon asukkaalle tulee kylmä, hänet tyypillisesti ohjeistetaan ottamaan yhteyttä kiinteistöhuoltoon. Usein poikkeamailmoituksen lopputulemana nostetaan säätö-käyrää, mikä aiheuttaa suuret lisäkustannukset taloyhtiölle – vain yhden asunnon ongelman vuoksi. Säätökäyrän nostaminen voi aiheuttaa myös muita lämmitykseen liittyviä ongelmia muualla talossa.

Jos lämmönjakohuoneeseen hälytetty kiinteistönhuoltaja huomaakin, ettei hän voi tehdä asialle mitään, on vuorossa soitto firmaan, joka ymmärtää rakennusautomaation toimintaa. Kun automaation asiantuntija tulee paikalle, hän saattaa epäillä ongelman syyksi putkistoa. Sitten hälytetään putkimies, joka mielestä kyseessä on sähkövika. Ongelmana on se, ettei kukaan ota tilanteesta kokonaisvastuuta. Ongelmasta kärsivä asukas jää vaille huomiota ja huolenpitoa.

Käyttömestari ratkaisee taloyhtiön lämmitysongelmat

Käyttömestarillamme on kyky korjata pieniä sähköön, automaatioon ja putkistoon liittyviä ongelmia. Käyttömestari myös tunnistaa millaista erityisosaamista suuremman ongelman ratkaisuun tarvitaan. Käyttömestari…

  1. ajaa Käyttömestarin omalla erikoisvarustetulla pakettiautolla
  2. toteuttaa säästökartoituksen
  3. tekee asennustyön ja tiedottaa asukkaille
  4. tekee käyttöönottovirityksen
  5. huolehtii asuntojen 21°C tyytyväisyystakuusta

Kysyttävää liittyen jatkotakuuseen?


Petri Alen
Aluejohtaja
050 3747 881

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Jatkotakuu was last modified: marraskuu 4th, 2016 by Ouman Oy