Etsimme nyt JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vahvistamaan tiimiämme Kempeleen toimipisteeseen.

Haluatko olla mukana luomassa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta? Pohjoismaiden suurimpana rakennusautomaatiotuotteiden valmistajana, tuotteillamme on merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa. Olemme yli 40 vuoden ajan kehittäneet ja valmistaneet korkealaatuisia automaatiotuotteita, joiden avulla voidaan ohjata kaikkia rakennuksen LVI prosesseja. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme itse. Joukostamme löytyy niin tuotekehitysosaajia, rakennusautomaation asiantuntijoita, kuin tuotantotyöntekijöitäkin. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä ympäristössä. Kiinteistöjen energiankulutusta ohjaavat OUMAN automaatiotuotteet ovat avainasemassa, kun kehitämme energiajärjestelmäämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

Etsimme nyt JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vahvistamaan tiimiämme Kempeleen toimipisteeseen.

Järjestelmäasiantuntijana osallistut Flexiot rakennusautomaatiojärjestelmän tekniseen tuotetukeen ja myynnintuen asiakaspalvelutehtäviin. Työtehtävät sisältävät puhelimitse ja tietojärjestelmien avulla annettavaa asiakastukea tuotteisiin sekä myynnin tukitoimintoihin liittyen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Insinöörin tai vastaavaa koulutusta, LVIA toimialatuntemusta sekä kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmistä.

 

Tulet sujuvasti toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

 

Tarjoamme

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, rennon työilmapiirin sekä asiantuntevat kollegat. Kattavat työterveyshuollon palvelut, lounas-, virike- ja hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu ovat myös tukemassa hyvinvointiasi.

 

Kempeleen toimipisteemme tarjoaa modernin ja viihtyisän työympäristön uusissa, viime vuonna valmistuneissa tiloissa, osoitteessa Linnunrata 14.

 

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 14.5.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ouman.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Virkkala p. 040 840 2332 (parhaiten tavoitettavissa arkisin kello 16–16.30).

 

Mikäli haluat kysyä lisää henkilöstöeduista, työhyvinvoinnista tai yrityskulttuuristamme voit olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Reea Lehvilään p. 040 125 2823.

 

OUMAN-konserni on 40 vuodessa kasvanut suomalaisesta säädinvalmistajasta kansainväliseksi rakennusautomaatioalan asiantuntijaksi. Olemme osa ruotsalaista yli 100-vuotiasta Ernströmgruppen perheyritystä. Konserniin kuuluu yli 40 sisaryritystä, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä 1,300 työntekijää. Ernströmgruppenin tavoitteena on kehittää omistamiaan yrityksiä kohti digitaalista ja kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Ratkaisuistamme nauttivat asukkaat, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, urakoitsijat, suunnittelijat ja laitevalmistajat ympäri Eurooppaa. Olemme Skandinavian suurin LVI-säätimien valmistaja ja tuotamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa tuotetta. Toimitamme asiakkaillemme kaiken mitä automaatiourakoitsija tarvitsee LVI- prosessien ohjaukseen ja meillä on laaja valikoima säätimiä, kenttälaitteita sekä rakennusautomaatioratkaisuja. Olemme edelläkävijä kiinteistöjen etähallinnassa ja hyödynnämme tuotteissamme uusinta teknologiaa. Meillä yhdistyvät suunnittelutoimisto ja tuotanto tehokkaassa yhteistyössä. Autamme myös asiakkaitamme kehittämään uusia konsepteja, kehitämme konsepteista tuotteita ja valmistamme ne itse.

OUMAN-konserni työllistää yhteensä noin 300 ammattilaista ja liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa. Meiltä löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko rakennusautomaation asiantuntijoita. Yrityksellämme on Suomessa 4 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Kempeleessä, Raumalla, Espoossa ja Turussa. Toimipaikkojen lisäksi kenttäorganisaatiossamme on ihmisiä eri puolilla Suomea. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme myös Göteborgissa ja Tallinnassa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa. Lisätietoja: www.oumangroup.com, www.ouman.fi. Voit seurata meitä myös LinkedInissä, Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa.