Yritys

Ouman on kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen konserni, joka kasvaa Itämeren alueella

Taattua energiansäästöä, helppokäyttöistä kiinteistöautomaatiota ja korkealaatuisia tuotteita täsmällisesti toimitettuna – kaiken perustana korkeatasoinen suunnittelu ja tuotekehitys.

Kaikkea mitä viisas talo tarvitsee

Oumanilla on aina osattu kiinteistöautomaatio. Lämmönsäädön edelläkävijän menestystarina alkaa 1980-luvun lopulla, jolloin yrityksen perustaja onnistui kehittämään ensimmäisen pientaloihin tarkoitetun lämmönsäätimen. Pientalosäätimen menestys sai runsaasti huomiota, ja Ouman laajensi toimintaansa suurien kiinteistöjen järjestelmiin. OEM-palveluja yritys ryhtyi tarjoamaan, kun myös valmistajat ja tuotemerkin haltijat halusivat hyödyntää Oumanin automaatio-osaamisen. Kasvavan yrityksen osaamisalueeseen kuuluu tänä päivänä myös energiansäästöpalvelut. Siksi voimme hyvin sanoa, että Ouman tarjoaa kaikkea, mitä viisas talo tarvitsee.

Millaisia ovat Oumanin ihmiset?

Oumanilta löytyy terävän tuotekehitysosaamisen ja tehokkaan tuotantotiimin lisäksi osaava joukko kiinteistöautomaation asiantuntijoita. Ouman-konsernin liikevaihto on 33 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 250 henkilöä.

Oumanilla on Suomessa yhteensä 12 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa, Kempeleessä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Espoossa, Raumalla, Kouvolassa ja Seinäjoella. Ulkomaisia asiakkaita palvelemme Göteborgissa, Tukholmassa ja Pietarissa. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Viron Kuressaaressa.

Tule meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita energiatehokkuuden ja kiinteistöautomaation huippuammattilaisista.

Olemme ottaneet haasteeksemme toimialamme mullistamisen. Tuotamme uudistavalla otteella energiatehokkaita kiinteistöautomaatiotuotteita ja -palveluita.

Yritys was last modified: marraskuu 3rd, 2016 by Ouman Oy