Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulle on koottu tyypillisimmät kysymykset sekä vastaukset niihin. Lisätietoa yksittäisistä tuotteista saat dokumenttipankista.

Ouman Lämpömestari-palvelu

Toimiiko tämä juuri meillä?

Saat tämän asian selville tilaamalla säästökartoituksen. Säästökartoituksessa käyttömestarimme selvittää kiinteistösi energiatehokkuuden ja soveltuvuuden Lämpömestari-palvelulle.

Miksi Lämpömestari-palvelu toimii niin hyvin kuin se toimii?

Aiemmin lämmitystä on säädetty pelkän ulkolämpötilatiedon perusteella, mutta nyt todellinen lämmöntarve saadaan selville patteriverkoston paine-eromuutosten avulla. Paine-eromuutoksia aiheuttavat huoneistojen muuttuvat lämpöolot, eli termostaattiventtiilien liikkeet.

Tämä on liian hyvää ollakseen totta?

Luvut perustuvat energiayhtiön teiltä laskuttamiin tietoihin. Konkreettisina todisteina toimivat 1500 kohteen raportit. Säästökartoituksen avulla varmistetaan, että tämä sopii! Emme halua myydä sinulle sellaista, mikä ei tuo säästöjä.

Milloin ensimmäinen Lämpömestari-laitteisto on asennettu?

Ensimmäinen Lämpömestari-laitteisto on asennettu vuonna 2002 Oulun Toivoniemessä. Laitteisto on kohteessa edelleen ja tuottaa jatkuvasti säästöjä asiakkaalle. Lämpömestari-laitteiston toimintamenetelmä on patentoitu vuonna 2009.

Ouman kotiautomaatio

Mistä voin ostaa Ouman Plus -kotiautomaatiotuotteita?

Ouman PLUS 100 – ja PLUS 101 -tuotteiden myynti on lopetettu. Korvaava tuote on PLUS C, jota myy ja edustaa FSM Oy. PLUS C -tuotteen valmistaa Ouman Oy.

PLUS C myynti:
FSM Oy
Myynti: 0207 559 500
Vantaa: Niittyvillankuja 4, 01510 Vantaa
Nokia: Kolmenkulmantie 1, 37150 Nokia

Usein kysytyt kysymykset was last modified: marraskuu 4th, 2016 by Ouman Oy