Ounet

Ouman Ounet – talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu

Ounet-nettivalvomon tarjoama hyöty tulee parhaimmillaan esiin suurten kiinteistömäärien ja lukuisten eri käyttäjien yhteenliittymässä. Vuositasolla tämä tarkoittaa suurta resurssien ja kustannusten säästöä.

Ounet-nettivalvomo säästää aikaa ja vaivaa

Ounetin avulla voidaan valvoa ja ohjata kiinteistössä olevaa automaatiota helposti, käymättä itse paikanpäällä – reaaliajassa ja vaivattomasti! Ounet-nettivalvomo voidaan liittää sekä jo olemassaoleviin että uusiin Ouman-laitteisiin. Palvelun käyttö edellyttää, että kiinteistössä on Ouman automaatiolaitteet. Lisäksi tarvitaan sopiva Ouman-etäyhteys (Ouman 3G, Ouman Access, SMS)

Ounet sisältää kaikki tarvittavat työkalut rakennusautomaation peruskäyttöön. Voit hallita ajastinta tai muuttaa sen asetuksia selkeiden prosessikuvien avulla. Vianetsintä-tilanteessa voidaan turvautua kattaviin tapahtuma-lokeihin, dokumentaatioihin ja käyttäjän ilmoituksiin. Ounet skaalautuu käyttäjän mukaan: Valittavanasi on vain ne toiminnot, jotka tarvitset.

Kysy lisää rakennusautomaatiosta myyjiltämme:

Mikko Lahtinen

Myyntipäällikkö, Espoo

Ralf Lönnroth

Espoo

Kari Heikkilä

Espoo

Tuomo Palovaara

Kempele

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Ounet was last modified: toukokuu 11th, 2018 by Ouman Oy