Ounet

Ouman Ounet – talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu

Ounetin tarjoama hyöty tulee parhaimmillaan esiin suurten kiinteistömäärien ja lukuisten eri käyttäjien yhteenliittymässä. Vuositasolla tämä tarkoittaa suurta resurssien ja kustannusten säästöä.

Ounet säästää aikaa ja vaivaa

Ounetin avulla voidaan valvoa ja ohjata kiinteistössä olevaa automaatiota helposti, käymättä itse paikanpäällä – reaaliajassa ja vaivattomasti! Ounet voidaan liittää sekä jo olemassaoleviin että uusiin Ouman-laitteisiin. Palvelun käyttö edellyttää, että kiinteistössä on Ouman automaatiolaitteet. Lisäksi tarvitaan sopiva Ouman-etäyhteys (Ouman 3G, Ouman Access, SMS)

Ounet sisältää kaikki tarvittavat työkalut rakennusautomaation peruskäyttöön. Voit hallita ajastinta tai muuttaa sen asetuksia selkeiden prosessikuvien avulla. Vianetsintä-tilanteessa voidaan turvautua kattaviin tapahtuma-lokeihin, dokumentaatioihin ja käyttäjän ilmoituksiin. Ounet skaalautuu käyttäjän mukaan: Valittavanasi on vain ne toiminnot, jotka tarvitset.

Kysy lisää rakennusautomaatiosta myyjiltämme:

Mikko Lahtinen

Myyntipäällikkö, Espoo

Ralf Lönnroth

Espoo

Kari Heikkilä

Espoo

Timo Jurva

Kempele

Tuomo Palovaara

Kempele

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Ounet was last modified: toukokuu 15th, 2017 by Ouman Oy