Rakennusautomaatio

Helppokäyttöiset ja mobiilit rakennusautomaation tuotteet

Rakennusautomaatio on välttämättömyys. Yksikään rakennus ei toimi ilman sitä. Tarvitset kiinteistöösi rakennusautomaatioratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Parhaimmillaan rakennusautomaatio toimii niin ettei kiinteistön käyttäjä huomaa sitä arjessaan.

Suomalaisista taloyhtiöistä löytyy yleensä Oumanin automatiikka

Me osaamme rakennusautomaation. Siksi suomalaisten taloyhtiöiden enemmistöstä löytyy Oumanin automatiikka.

Lämmityksen säätö on tärkein asia, josta automaatio huolehtii. Meillä on pitkä kokemus taloyhtiöiden lämmitysverkostojen toiminnasta pohjoismaisissa oloissa. Tunnemme myös taloyhtiöiden ilmanvaihdon ja muut kiinteistön rakennusautomaatioon liittyvät toiminnot.

Vahvuutemme piilee yksikkösäätimissä, jotka toimivat itsenäisesti ja jotka voidaan tarvittaessa liittää osaksi kokonaisjärjestelmää.

Yksikkösäätimien lisäksi valmistamme järjestelmätuotteita, joilla on mahdollista hallita suurempiakin kokonaisuuksia.
Tutustu Ouflex-järjestelmään

Mitä hyötyä on itsenäisesti toimivista yksikkösäätimistä?

Taloyhtiössä tehdään harvoin täyttä saneerausta, jossa käytäisiin kerralla läpi kaikki sähköisen talotekniikan ohjaukset. Sen sijaan työ tehdään pienissä osissa. Vesikaton uusimisen yhteydessä saatetaan uusia poistoilmanvaihto. Sen jälkeen uusitaan ehkä putkilinjoja, jolloin uusitaan myös lämmönjakohuoneenkin sisältö.

Saneerausta tehdään pienissä osissa, mutta rakennusautomaatio ulottuu kiinteistön kaikille osa-alueille. Modulaaristen yksikkösäätimien ja järjestelmätuotteiden ansiosta saneerausta voidaan kuitenkin edistää sykleissä.

Kaikkea automatiikkaa ei ole pakko tehdä kerralla. Voit edetä taloteknisen rakennusautomaation osalta yksi osio kerrallaan – samaa tahtia saneerausprojektisi kanssa.

Edistyksellistä automatiikkaa, joka toimii maalaisjärjellä


1. Käyttäjälle helppokäyttöinen

Tarve rakennusautomaation käyttämiseen tulee usein yllättäen, esimerkiksi keskellä vikatilannetta. Tällaisissa tapauksissa helppokäyttöisyys nousee suureen arvoon. Käyttöliittymät ovat selkeällä suomen kielellä ja valikkorakenteet yksinkertaisia. Voit unohtaa koodikielen, parametrit ja seinällä roikkuvat paksut ohjekirjat. Kaikki selviää näyttöä selaamalla. Näyttö neuvoo käyttäjää.

2. Ennakoi ja ilmoittaa vikatilanteet

Ennakoiva automatiikka nopeuttaa vian etsintää ja antaa taloyhtiön toiminnasta vakuuttavan kuvan asukkaalle. Kiinteistön toimintaa voidaan seurata reaaliaikaisesti mobiililaitteesta.

Esimerkki: Käyttövesiverkostoon tulee vika, jonka automatiikkaan kuuluva säädin huomaa ensimmäisenä. Taloyhtiön huoltoliike saa automaattisesti tiedon vian tyypistä ja sijainnista. Tässä tapauksessa säädin kertoo yksiselitteisesti, että kyseessä on käyttöveden ylilämpöhälytys. Hetken kuluttua asukaskin huomaa vian ja soittaa huoltoliikkeelle. Asukas kuulee huoltoliikkeeltä, että vika on jo havaittu ja korjaustoimenpiteet ovat käynnistyneet.

Huoltoliikkeen nopea reagointi antaa asukkaalle luotettavan ja aktiivisen kuvan taloyhtiön ja huoltoliikkeen toiminnasta.

Tilaukset voi tehdä myös sähköpostitse

Olemme avanneet tilauksia varten sähköpostiosoitteen, tilaukset(at)ouman.fi johon voitte lähettää selvät tilaukset.

Tehtaan pakkaamo päivystää osoitetta aina työaikana. Jotta tilaukset voidaan käsitellä tehokkaasti, tulisi niissä mainita:
– tuotekoodit ja kappalemäärät
– toimitusosoite-, tapa ja -aika

Työpäivänä, ennen klo 12 tulleet sähköpostitilaukset käsitellään ja lähetetään samana päivänä. Ennen klo 14 tulleet sähköpostitilaukset käsitellään ja lähetetään pikapostina samana päivänä mikäli sitä pyydetään. Tilausvahvistus lähetetään pyydettäessä.

Kempeleen varasto ottaa vastaan myös suoria puhelintilauksia numerossa 0424 840 300.

Kysy lisää rakennusautomaatiosta myyjiltämme:


Mikko Lahtinen
Myyntipäällikkö, Espoo

Ralf Lönnroth
Espoo
Kari Heikkilä
Espoo

Tuomo Palovaara
Kempele

Asiakkaidemme kokemuksia

Lataa hinnasto

Ouman rakennusautomaatiohinnastosta löydät hintatiedot mm. säätimille, venttiileille, antureille, moottoreille ja muille kenttälaitteille.

hinnasto_2016

Lataa hinnasto

Tilaa tunnukset

Ounet-demoon

Tilaa tunnukset

Ekstranettiin

Tilaa tunnukset

Rakennusautomaatio was last modified: toukokuu 22nd, 2018 by Ouman Oy