Säästökartoitus

Säästökartoitus on ilmainen ja riskitön tapa aloittaa energiansäästö – näin säästökartoitus etenee

1. Käyttömestarimme tutkii huolella lämmitykseen liittyvät talotekniikan osat

Oumanin käyttömestari tutkii kiinteistöautomaation, lämmönvaihtimien, termostaattien, ja patteriverkoston kunnon sekä muut lämmitykseen liittyvät talotekniikan osat. Käyttömestarimme löytää usein asioita, jotka ovat olleet pielessä jopa vuosien ajan!

Käyttömestareistamme yksi on ammattitaidon MM-kilpailuissa toiminut Suomen joukkueenjohtaja. Toinen kuuluu Suomen kokeneimpiin LVI-insinööreihin. Valitsemme tiimiimme vain parhaat pelaajat, jotta sinä säästäisit mahdollisimman paljon energiaeuroja ja olisit mahdollisimman tyytyväinen.

2. Saat asiantuntijan näkemyksen kiinteistön todellisesta energiatehokkuudesta

Käyttömestarin tarkka silmä selvittää kiinteistösi kriittiset komponentit, jotka tulisi korjata ja jotka selvästi hukkaavat lämmitysenergiaa. Verkosto voi olla huomattavassa epätasapainossa, säätökäyrä voi olla tarpeettoman korkea, pumppu voi pumpata vettä liian kovalla paineella tai se voi pyöriä liian hitaasti.

Viimeistään tässä vaiheessa silmäsi avautuvat energiansäästön mahdollisuuksille.

3. Kartoitustulokset esitetään taloyhtiön hallitukselle

Käyttömestarilta saadut kartoitustulokset esitetään seuraavaksi taloyhtiön hallitukselle konkreettisessa ja kansantajuisessa muodossa. Esitys sisältää lämmityksen nykytilanteen, mahdolliset vaihdettavat laitteet, vaihtojen kustannukset ja toimenpiteiden aiheuttamat säästöt euroissa.

Taloyhtiön hallitukselle tehty esitys sisältää toimenpiteitä, jotka kannattaa laittaa kuntoon vaikka Oumanin kanssa ei tehtäisikään sopimusta Lämpömestari -palvelun toimittamisesta.

J-Isännöinti tilasi säästökartoituksen

Ouman toteutti säästökartoituksen useissa J-Isännöinnin taloyhtiöissä. Säästökartoituksessa käytiin läpi koko taloyhtiön lämmönsäätöjärjestelmä ja siihen liittyvät laitteet. Laitteiden kunto tarkastettiin ja mahdolliset perusparannukset kirjattiin kartoitukseen toimenpide-ehdotukseksi.

”Meilläkin yhdessä kohteessa patteriventtiilit ja niiden termostaatit olivat jo niin ikääntyneitä, että ne oli vaihdettava.” Jani Oförsagd toteaa. ”Järkeväähän se on tehdä. Oumanin tuottamat hyödyt optimoivat hankinnat ja korjaustyöt samalla kertaa.”

 

Tilaa veloitukseton säästökartoitus taloyhtiöönne 0424 840 700

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Säästökartoitus was last modified: lokakuu 26th, 2017 by Ouman Oy