Patteriverkosto kuntoon

Patteriverkosto kuntoon

Lämmönvahti_tasapainokuva

Säätämätön patteriverkosto jakaa lämpöä epätasaisesti, minkä myötä joissain asunnoissa palellaan ja toisissa hikoillaan. Kuvailtu tilanne korjaantuu patteriverkoston perussäädöllä, missä huoneistojen väliset lämpötilaerot tasataan.

Koska kiinteistön lämmitystä ohjataan kylmimmän huoneiston mukaan, epätasapainossa oleva lämmitysjärjestelmä tuhlaa energiaa merkittävästi asumisviihtyvyyden kärsiessä. Lisäksi käyttöiän ylittäneiden patteriventtiilien myötä vesivahinkojen riski kasvaa.

Useimmiten onnistuneen patteriverkoston perussäädön edellytyksenä on kiinteistön patteriventtiilien ja –termostaattien vaihto. Tarjoamamme Patteriverkosto kuntoon -palvelu on helppo tapa toteuttaa kokonaishanke vaivattomasti. Perussäädön tarve todetaan veloituksettoman säästökartoituksen yhteydessä.

Tilaa veloitukseton säästökartoitus numerosta 0424 840 700

KL_hintakehitys

Kaukolämmön hinta on viime vuosina noussut merkittävästi. Lämmityskulut ovat taloyhtiön suurin kuluerä muodostaen keskimäärin 25% taloyhtiön hoitomenoista. Meillä on yli 3000 taloyhtiön kokemus patteriverkoston säätämisestä. Yhdessä Lämpömestari- ja Patteriverkosto kuntoon –palvelut tuovat lämmitysjärjestelmän määräaikaishuollolle takaisinmaksuajan. Pakollisesta kuluerästä saadaan siis tuottava investointi!

Patteriverkosto kuntoon – palvelun sisältö:

• Lämmitysjärjestelmän kartoitus
• Lämpöhäviölaskenta
• Esisäätö- ja virtausarvojen laskenta
• Lämpöjohtokuvien päivitys
• Työkuvausten ja tarjouspyyntöasiakirjojen laadinta
• LVI-urakoitsijoiden ja tarjousten arviointi
• Urakkaneuvottelut ja urakkasopimuksen laadinta

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Patteriverkosto kuntoon was last modified: lokakuu 26th, 2017 by Ouman Oy