Ouman-palvelut

Parempi lämmitys, pienemmät kulut

Ouman on energiatehokkaan taloyhtiön tärkein kumppani. Avullamme taloyhtiöt säästävät jopa 20 % lämmityskuluistaan. Palveluamme hyödyntäviä taloyhtiöitä on jo yli 3000. Hankintaa suojaa tyytyväisyystakuu.

Kärsitäänkö teidän taloyhtiössänne näistä ongelmista?

Konkreettisten säästöjen lisäksi Ouman Lämpömestari -palvelu ratkaisee muitakin lämmitykseen liittyviä ongelmia. Tavoitteena on aina kiinteistö, jossa on mukava asua ympäri vuoden.

Lämpömestari -palveluun liittyvä laitteisto asennetaan aina avaimet käteen -periaattella. Laitteistomme huomioi auringon, ihmisten, kodinkoneiden ja muiden lämmönlähteiden tuottaman lämmön.

Lue lisää kuudesta yleisimmästä lämmitykseen liittyvästä ongelmasta, jotka ratkeavat Ouman Lämpömestari -palvelun käyttöönoton myötä.

Aloita energiansäästö ilmaisella säästökartoituksella

Säästökartoituksessa selvitetään taloyhtiönne lämmityksen yleistila. Tämän jälkeen saat tietää yksityiskohtaisesti kartoituksen tulokset ja säästömahdollisuudet.

Taloyhtiön hallitukselle tehty esitys sisältää toimenpiteitä, jotka kannattaa toteuttaa vaikka Oumanin kanssa ei sopimusta Lämpömestari -palvelusta tehtäisikään.

Haluatko kuulla lisää teidän taloyhtiönne säästömahdollisuuksista?

Tutustu Ouman Lämpömestari -palvelun esitteeseen

Esitteessä on kiteytetty lyhyesti Oumanin Lämpömestari -palvelun sisältö.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä aiheesta tai haluat tarkempia tietoja Ouman Lämpömestari -palvelun sisällöstä, käänny asiantuntevien myyjiemme puoleen. He auttavat mielellään.

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa tunnukset ja tutustu Ounet etähallintaan

Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin matkapuhelimen selaimella.

SAAT TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISLINKIN VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTIISI. Emme jaa tai luovuta tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

Ouman-palvelut was last modified: tammikuu 4th, 2018 by Ouman Oy