Etsimme Kempeleen tuotekehitysyksikköön SW & TESTAUSINSINÖÖRIÄ

Published: 19.10.2017 Author: Ouman Oy

Tehtävässä vastaat

HVAC sovellus- ja laitejärjestelmien kehityksestä sekä järjestelmätestauksesta tuotekehitysprojektin vaiheiden mukaisesti.

Varmistat tuotteidemme laadun kattaen virheettömän toiminnan, luotettavuuden, tietoturvallisuuden sekä käytettävyyden. Toimit osana tuotekehitystiimiä ja työskentelet tuotekehityksen ja tuotehallinnan rajapinnassa.

Odotamme sinulta

Soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri, DI) sekä 2-4 vuoden kokemusta laite- ja ohjelmistokehityksestä sekä testauksesta sulautettujen järjestelmien ja palvelinohjelmistojen parissa. Hallitset Python, C++ ja C kieliä ja ymmärrät internet tietoliikenneyhteyksiä. Tehtävässä käytettävien Jira- , Selenium, Jmeter ja Ranorex-työkalujen tuntemus katsotaan eduksi. Kokemus tietoturvaratkaisuista ja testauksen automatisoinnista auttavat sinua työssä menestymisessä. Tuotekehityksessä toimimme kansainvälisessä ympäristössä toimittajien sekä asiakkaiden kanssa ja edellytämme sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kasvavalla rakennusautomaatioalalla, kannustavan työyhteisön tuen toimialan huipputuotteiden parissa sekä kilpailukykyiset edut vakavaraisessa yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Vengasaho 040 840 2350. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 12.11.2017 mennessä: kari.vengasaho(at)ouman.fi
Hakemus ja CV tulee toimittaa englannin kielisenä.

Ouman Oy on kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen konserni, joka kasvaa Itämeren alueella.
Etsimme Kempeleen tuotekehitysyksikköön SW & TESTAUSINSINÖÖRIÄ was last modified: lokakuu 19th, 2017 by Ouman Oy

Related categories: Uutiset | Keywords: , , , , ,